Ο γιος της Δωροθέας Πολύζου-Μαυράκη (Ειρήνη Δράκου) στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, και του Χρήστου Πολύζου (Γιάννης Νταλιάνης), Σίμος Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), θα αναστατώσει τις ζωές των Μπουραντάδων, του Ντίνου Παπακώστα και της Μιράντας, αλλά και της οικογένειας Βασιλείου με δραματικό τρόπο. Οι μαεστρικές παρασκηνιακές κινήσεις που κάνει η νονά του Βικτώρια Καρτεζίνη (Θεοδώρα Τζήμου), η οποία κινεί τα νήματα, δημιουργούν νέα δεδομένα, αναδιατάσσοντας τις συμμαχίες.
Η Αμαλία βιώνει τη χειρότερη συνθήκη της ζωής της. Ξέρει ότι μητέρα της είναι η Μιράντα, αλλά έχει αποφασίσει να μην της μιλήσει για να μην καταστρέψει την ευτυχία και το γάμο της με τον πρώην εραστή της Ντίνο, τον άντρα που εξακολουθεί να αγαπά όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Μετά την ολική καταστροφή του «Παραδείσου», την οποία μεθόδευσε η Βικτώρια μέσα από τη φυλακή, η εμφάνιση του γοητευτικού και δυναμικού Σίμου Πολύζου -υιοθετημένο παιδί της Δωροθέας, αδελφής της Όλγας, με νονά τη Βικτώρια, που έχει κανονίσει και την παράνομη υιοθεσία του-δημιουργεί κυριολεκτικά νέα δεδομένα.

Ο φιλόδοξος Σίμος με τα χρήματα της μητέρας του προσφέρει χέρι βοήθειας στον Ντίνο για να ορθοποδήσει και να μπορέσει να στήσει το κατάστημά του από την αρχή. Η γνωριμία του με την Αμαλία θα οδηγήσει σε αμοιβαία έλξη, μόνο που εκείνη δεν είναι έτοιμη ακόμη για να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο. Θα κάνει, ωστόσο, τα πάντα όπως αναφέρει ο Τηλεθεατής, για να πείσει τον Σίμο να στηρίξει τον «Παράδεισο» με όλες τις δυνάμεις του, αγνοώντας τις καταστροφικές συνέπειες που έρχονται για τον Ντίνο και τη Μιράντα…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Πέτρος Κουσουλός: Τέλος από την εκπομπή της Κουτσελίνη

Viral: Σκύλος οδηγεί σκάφος και παίρνει βόλτα τον ιδιοκτήτη του! (vid)

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη μάνατζερ – Ποια είναι