Ο βιασμός της από τον Χρηστίδη σε τρυφερή ηλικία στιγμάτισε τη ζωή της στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ το γεγονός ότι από αυτή την αποτρόπαιη πράξη απέκτησε και ένα μωρό έκανε τη Μιράντα να βυθιστεί για πολύ καιρό στη θλίψη.’Οχι όμως επειδή έφερε στον κόσμο ένα παιδί, αλλά γιατί ο απαίσιος αυτός άντρας, ο βιαστής της, της στέρησε ακόμα και αυτή τη χαρά: να το κρατήσει στην αγκαλιά της, αφού το άρπαξε και το πήγε στο ίδρυμα της Βικτόριας.

Η Μιράντα δεν έπαψε στιγμή να ψάχνει την κόρη της, αγνοώντας πως η μοίρα την έφερε ακριβώς δίπλα της. Και όχι μόνο αυτό… Με την Αμαλία έφτασαν στο σημείο να διεκδικούν τον ίδιο άντρα, τον Ντίνο. Αυτό το μυστικό το ξέρει πλέον η Αμαλία, χωρίς όμως να τολμά να το εκμυστηρευτεί στη μητέρα της. Προτιμά τη σιωπή από την αλήθεια και την αποκάλυψη, κυρίως από τη στιγμή που η αληθινή της μητέρα παντρεύτηκε τον Ντίνο…
Η ζωή μετά τον βιασμό της ήταν πολύ δύσκολη… Με τους γονείς της να αγνοούν την αλήθεια και να την «ξεγράφουν», θεωρώντας την «ανήθικη» για τα κοινωνικά δεδομένα της Πάτρας εκείνης της εποχής, η νεαρή κοπέλα κατέληξε σε αναμορφωτήριο…

‘Οταν λοιπόν ένας άντρας εμφανίστηκε και την πήρε από εκεί, τάζοντάς της μια καλύτερη ζωή, η Μιράντα δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Χρησιμοποιώντας πειθώ αλλά και βία το παρελθόν και ποντάρωντας στον ευάλωτο χαρακτήρα της, ο μοιραίος αυτός άντρας έφτασε στο σημείο να την εκδίδει, κάνοντας τη ζωή της ακόμα πιο ανυπόφορη.

Η Μιράντα έζησε μία κόλαση ώσπου βρήκε τη δύναμη και να ξεφύγει.

Ο προαγωγός όμως βρήκε τα ίχνη της και όταν βρέθηκε μπροστά της σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Μιράντα τα χάνει! Όμως εκείνη λέει όλη την αλήθεια στον Ντίνο που τη στηρίζει!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχεται στον ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Νότης Σφακιανάκης: Έτσι είναι η εικόνα του σήμερα-Πόσο έχει αλλάξει;

Διάσημος Youtuber χόρεψε μαζί με τον Νεϊμάρ και έγινε viral (vid)

Survivor: Κλείνει η λίστα με τους υποψήφιους παίκτες-Τα λεφτά είναι πολλά!