Ο Παράδεισος των κυριών ολοκλήρωσε χτες τον πρώτο του κύκλο με ένα συγκλονιστικό φινάλε και πλέον όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στην εξέλιξη των ιστοριών από Σεπτέμβρη.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει με μεγάλες ανατροπές καθώς όπως είδαμε ο Παράδεισος έγινε στάχτη με εντολή Βικτώριας.

Η αδίστακτη γυναίκα όμως βρίσκεται πλέον πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Οι διασυνδέσεις της είναι πολλές και όλοι αναμένουν την επιστροφή της όμως, όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός Θεοδώρα Τζήμου που υποδύεται το ρόλο της Βικτώριας, η αποφυλάκισή της μόνο εύκολα δε θα γίνει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στο περιοδικό Tivi σίριαλ ανέφερε πως ο ρόλος της Βικτώριας είναι ένας από τους αγαπημένους που έχει παίξει καθώς την ιντριγκάρει η ιδιοσυγκρασία της.

Όπως αναφέρει η ίδια η Βικτώρια με τον Χριστόφορο έχουν μια βαθιά αγάπη με τον Χριστόφορο να μην είναι το θύμα σε όλα αυτά που γίνονται καθώς και ο ίδιος έκρυβε πολλά μυστικά τόσα χρόνια.

Το πόσο γυναίκα-δηλητήριο είναι όμως πλέον το έχουν καταλάβει όλοι και την έχουν ικανή για όλα. Όπως σημειώνει η ίδια, η Βικτώρια πλέον θα πορευτεί μόνη της…

Ο Παράδεισος των κυριών: Όλα όσα είδαμε στο χτεσινό φινάλε

Όλες οι ειδήσεις

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η νίκη της Μπέη στο MasterChef, ο Ηλίας Καζόλι και η εμμονή του Λιάγκα με το Pride

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το «βάσανο» της Θεοδότης

Survivor Στατιστικά 17/6: Το TOP-5 είναι γυναικεία υπόθεση