Η ζωή της Μιράντας και του Ντίνου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ήδη έχει περάσει από 40 κύματα, ενώ ακόμα και ο γάμος τους στιγματίστηκε με την απόλυτη καταστροφή του «Παραδείσου» και δεν πρόλαβαν να χαρούν ούτε λίγα λεπτά. Στον δεύτερο κύκλο όμως το ζευγάρι θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά ακόμα προβλήματα. Ενα από αυτά είναι ένας άντρας από το παρελθόν της…

Κι ενώ η Μιράντα με τον Ντίνο προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν λύση για να ξαναστήσουν τον «Παράδεισο», ένα ακόμα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να κλονίσει την οικογενειακή τους γαλήνη και τη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi24 ένας άντρας από το σκοτεινό παρελθόν της Μιράντας εμφανίζεται ξανά στη ζωή της για να της ξυπνήσει μνήμες που θέλει να θάψει για πάντα.

Πρόκειται για έναν αδίστακτο άντρα ο οποίος είχε παλιά σχέση με τη Μιράντα τα χρόνια που η κοπέλα ήταν μόνη και απροστάτευτη και νόμιζε ότι είχε βρει έναν άνθρωπο που θα της προσφέρει την αγάπη που τόσο έλειπε από τη ζωή της. Αυτός όμως αποδείχθηκε αδίστακτος και αφού της πούλησε έρωτα, στη συνέχεια άρχισε να την εκδίδει. Η Μιράντα ζούσε δίπλα του σε ένα καθεστώς φόβου και εξάρτησης. Αυτός ο άντρας την ανακαλύπτει και αφού εμφανίζεται, αρχίζει να την εκβιάζει. Η Μιράντα τρομοκρατείται και αντί να μιλήσει στον Ντίνο, τον παρουσιάζει σαν ξάδελφό της. Ωστόσο ο Ντίνος βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον άντρα και αποφασίζει να εξηγηθεί μαζί του. Ετσι τον πιάνει και του λέει να εξαφανιστεί από τη ζωή της Μιράντας και να μην τους ξαναενοχλήσει ποτέ ξανά.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Καλλιόπη-Στην εντατική μετά το εγκεφαλικό

Hobbyhorsing: Αυτό είναι το νέο «σπορ» που ξετρέλανε τους Φινλανδούς και έγινε viral! (vid)

Οι Πανθέοι: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΣΚΑΪ