Η Ματούλα έρχεται αντιμέτωπη με την τρομερη αλήθεια για την κόρη της στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, οτι δηλαδή χειρίζεται τους πάντες και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Η δεύτερη ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει την ξεσκεπάζει εντελώς και πλέον οι γιατροί λένε στη μητέρα της ότι ίσως η Στέλλα πρέπει να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Την ίδια στιγμή, η Νικολέτα αντιδρά πολύ άσχημα στην απόφαση της Μιράντας και του Ντίνου να υιοθετήσουν ένα παιδί. Νιώθει προδομένη που η μητέρα της θέλει να μοιράσει την αγάπη της και της δημιουργεί απίστευτες ενοχές. Στο μεταξύ, ο Ντίνος εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα ότι δεν έχει πάψει να έχει αισθήματα για την Αμαλία. Θεωρεί ότι αυτή είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του και δεν αντέχει να τη βλέπει στην αγκαλιά ενός άλλου. Όμως, η Νικολέτα εκμυστηρεύεται κάτι ακόμη πιο σοκαριστικό στη Μιράντα. Χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού και της ζητά να εξεταστεί αν, ως μητέρα της, είναι συμβατή δότρια.

Η Μιράντα, αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για την κόρη της, λέει στον Ντίνο ότι δεν μπορούν να υιοθετήσουν παιδί, όπως σχεδίαζαν, και αυτός δεν κρύβει την απογοήτευσή του που πήρε μόνη της μια τόσο σημαντική απόφαση. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος εντοπίζει τον Αποστόλη στο σπίτι της Μάγιας και, καθώς εκείνος προσπαθεί να το σκάσει, τον πυροβολεί. Τον τραυματίζει σοβαρά και οι γείτονες καλούν το ασθενοφόρο, το οποίο τον μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο.

 

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της πασίγνωστος δημοσιογράφος για να πάει σε παιχνίδι;

F1: Η Veronika Rajek ξεσήκωσε τα paddock στο Λας Βέγκας

Έρωτας Φυγάς: Βάζει τέλος στα σενάρια για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»