Η συνεχόμενη πίεση που ασκεί ο Χριστόφορος στην Αμαλία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών προκειμένου να εγκαταλείψει τη δουλειά της, σε συνδυασμό με ένα περιστατικό που λαμβάνει χώρα στον «Παράδεισο», βάζει την Αμαλία σε σκέψεις…

Η κοπέλα πηγαίνει στον «Παράδεισο» και πιάνει στα πράσα τον Ντίνο με τη Μιράντα στα δοκιμαστήρια. Καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι μαζί του και φεύγει καταρρακωμένη.

Στο μεταξύ ο Αγης αποφασισμένος να μάθει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας, πιέζει τη Βικτώρια να πει επιτέλους την αλήθεια. Της λέει ότι αφού ξέρει τα πάντα πώς μπορεί να κρύβει ένα τέτοιο μυστικό!

Από την άλλη, η φυλάκιση του Αποστόλη φαίνεται να έκανε καλό και στον Πάρη, ο οποίος έχει ηρεμήσει πάρα πολύ, αλλά και στην Ολγα που πλέον αρχίζει και βλέπει τον Σωτήρη χωρίς να φοβάται και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μάνα και γιος επιτέλους αναπνέουν ελεύθεροι! Μάλιστα ο Πάρης αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τη Γεωργία και να νιώθει αισθήματα για εκείνη που δεν περίμενε να νιώσει ξανά… Την ίδια ώρα η Ζαχαρούλα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο ώστε να βρεθούν ο Πασχάλης με την Τζένη μόνοι τους. Θέλει να τηλεφωνήσει στη μάνα της και να παραστήσει μια συγχωριανή του λέγοντάς της ότι το σπίτι του στο χωριό πλημμύρισε. Ετσι, ζητάει τη βοήθεια του Βύρωνα: «Μπορείτε να με πάτε μέχρι την άλλη γωνία στο περίπτερο να πάρω ένα τηλέφωνο;», του λέει και εκείνος δέχεται. Η Σύρμω, όμως τη βλέπει με τον Βύρωνα και γίνεται έξαλλη! Την ρωτάει τι δουλειά έχει μαζί του και την πιάνει από το μαλλί!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!