Ο Άγης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τους γονείς του στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Ψάχνει να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι μητέρα του είναι η Βικτόρια και, όταν τα βρίσκει, τα βάζει με όλους και κυρίως με τους δύο ανθρώπους που τον κορόιδευαν από όταν γεννήθηκε.

Ο Χριστόφορος, συντετριμμένος, βλέπει το γιο του να καταρρέει, όμως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. Πικραμένος, ο Άγης παίρνει το αυτοκίνητό του και εξαφανίζεται, χωρίς κανείς να ξέρει πού έχει πάει… Την ημέρα που θα μπει λουκέτο στον «Παράδεισο», ο Ντίνος περιμένει τη μοίρα του κλεισμένος στον εαυτό του. Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Βασιλείου γίνεται… πόλεμος, αφού ο Αποστόλης συγκρούεται με την Όλγα και η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Κάτω από αυτή την πίεση, ο Αποστόλης τελικά κάνει πίσω και παραχωρεί τη διοίκηση του καταστήματος στο γιο του, ο οποίος θα διευθύνει έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του.

Οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά και η Ντέπυ κλονίζεται συνειδητοποιώντας ότι αυτό που ήθελε πάντα, να πάρει τον «Παράδεισο», είναι πια ανέφικτο. Την ίδια στιγμή, η Λιζέτα αντιλαμβάνεται ότι χρειάζεται βοήθεια για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της και τη ζητά από τον Πασχάλη, όμως και οι δυο τους καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα δεν Θα είναι τόσο εύκολα όσο τα περίμενε. Η Βικτόρια τρελαίνεται από ανησυχία όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Άγης αγνοείται και ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να την επισκεφθεί την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από τη δολοφονία του Αριστείδη χτυπά την πόρτα της και την εκβιάζει ζητώντας της και άλλα χρήματα…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συλλαμβάνεται η Βικτωρία-Στα δύσκολα ο Νικόλας!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σαρωτικός κόντρα στον Γκρίκσπορ και άνετα στους «16» της Μελβούρνης (vids)

Μαύρο Ρόδο: Τέλος τα ράσα για την Ελισάβετ-Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει!