Η πρόταση της Βικτώριας για το πλαστό έγγραφο έχει βάλει τον Χριστόφορο σε δίλημμα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Για το καλό του μικρού, όμως, υποχωρεί και δέχεται αυτή την παράνομη πράξη. Προσπαθεί μάλιστα να πείσει τη Γεωργία να το δεχτεί για το καλό όλων τους, κι εκείνη, με βαριά καρδιά, λέει το «ναι».

Ο Βύρωνας πηγαίνει στο σπίτι της Ζαχαρούλας, τη ζητά επισήμως σε γάμο και η Σύρμω το δέχεται, θέτοντας όμως έναν όρο: το ζευγάρι να μη… θεαθεί δημοσίως ώσπου να βγει το διαζύγιο του Βύρωνα και… βλέπουμε. ‘Οταν ο Φώτης, που παρακολουθεί το σπίτι του Χρήστου, βλέπει τη Νέλλυ να βγαίνει, ξαφνιάζεται και ψάχνει να βρει τι συμβαίνει!
Η λερωμένη στολή… …της Ευδοξίας πυροδοτεί στον «Παράδεισο» αλυσιδωτές αντιδράσεις όπως αναφέρει το Τηλέραμα και ο «πόλεμός» της με τη δαιμόνια Στέλλα δεν θα της βγει σε καλό.

Η μάχη των κοριτσιών για την παραμονή τους στο πολυκατάστημα θα οδηγήσει τον Ντίνο σε αποφάσεις, με τη Στέλλα να … νικά τελικά και τον Χριστόφορο να σπεύδει να τη νουθετήσει για τις πρακτικές της. Εκείνη πάντως εξακολουθεί να τον βλέπει ερωτικά και καθόλου πατρικά. Άραγε θα υποκύψει ο Χριστόφορος;

Στο μεταξύ, η Νέλλυ, που έχει αντιληφθεί πως έχει μπλέξει πολύ άσχημα, τηλεφωνεί στον Πάρη και του ομολογεί τα πάντα. Του υπόσχεται μάλιστα ότι, καθώς φοβάται για τη ζωή της, σχεδιάζει να πάει στην αστυνομία και να ομολογήσει ότι όλα ήταν ένα κόλπο του Σίμου… Αυτό το τηλεφώνημα δίνει μεγάλη χαρά τόσο στον Πάρη όσο και στην ‘Ολγα και τη Γεωργία, όμως τα πάντα σύντομα ανατρέπονται!
‘Οταν ο αστυνόμος Γιαμαλής ενημερώνει τους Βασιλείου πως η Νέλλυ δεν έχεί εμφανιστεί στο Τμήμα, ο Πάρης επιμένει να πάει στο σπίτι της… ‘Οταν όμως φτάνει εκεί, είναι πια αργά, μια και η νεαρή ηθοποιός είναι νεκρή, κάτι που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του…

Στο μεταξύ, η Βικτώρια, που φοβάται πως η Μιράντα θα την ξεσκεπάσει, πουλάει έρωτα στον αστυνομικό Δημοσθένη, ώστε να τον έχει με το μέρος της. Ο Σίμος, που δεν έχει ιδέα για τη δολοφονία της Νέλλυς από τον Χρήστο, έχει αποφασίσει να κάνει στην Αμαλία μια… μεγαλειώδη πρόταση γάμου! Της ετοιμάζει λοιπόν μια μεγάλη έκπληξη, για την οποία ζητά από τους υπόλοιπους στον «Παράδεισο» να τον βοηθήσουν.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ξεψυχάει και η Ιουλία συλλαμβάνεται!

F1 News: Το φαινόμενο Lewis Hamilton γίνεται η αφορμη η FIA να λάβει μέτρα

Παγιδευμένοι: Χαμός με τον Αλέκο-Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του!