Όσο κι αν η Αμαλία προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Ντίνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, φαίνεται πως αυτό είναι αδύνατο. Η κοπέλα δεν μπορεί να ζήσει στιγμή μακριά του και κάθε φορά που τον συναντάει ο έρωτας για εκείνον επισκιάζει τη λογική της.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, στη συνέχεια της σειράς θα δούμε την Αμαλία να πηγαίνει στον «Παράδεισο». Εκεί βρίσκεται και ο Ντίνος και για λίγο οι δυο τους συνομιλούν στο γραφείο. Τα έντονα και βαθιά συναισθήματα κατακλύζουν ξανά τους δύο νέους με αποτέλεσμα να λυγίζουν και να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί. ‘Ομως, χωρίς να το αντιληφθούν, τους βλέπει η Μιράντα. Η γυναίκα, σοκαρισμένη από αυτό το θέαμα, φεύγει αμέσως προτού τη δουν. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις αντίκρισε, ενώ πριν προλάβει να συνέλθει φτάνει εκεί ο Χριστόφορος. Ο τελευταίος θέλει να μπει στο γραφείο για να μιλήσει στον Ντίνο, αλλά η Μιράντα, χωρίς να του αποκαλύψει την αλήθεια, βρίσκει μια δικαιολογία και του ζητάει να φύγουν αμέσως από το μαγαζί.

‘Οπως είναι φυσικό, η εικόνα αυτή δεν μπορεί να βγει στιγμή απο το μυαλό της Μιράντας, η οποία είναι πολύ πληγωμένη. Οι ώρες περνούν και η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι της. Τότε έχει έναν μεγάλο καβγά με τον Σίμο. ‘Ολα ξεκινούν όταν εκείνη τον πιέζει να πουλήσει το ποσοστό του στον «Παράδεισο» στον Ντίνο. Η επιμονή της για το συγκεκριμένο ζήτημα εκνευρίζει τον Σίμο, ο οποίος της λέει πως τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον πρώην της. Η ίδια το αρνείται και η μία κουβέντα φέρνει τον άλλη και κάποια στιγμή ο Σίμος θολώνει και τη χαστουκίζει!

Η Αμαλία σαστίζει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας της σήκωσε χέρι πάνω της και ξεσπάει. Ο Σίμος αντιλαμβάνεται το λάθος του και της ζητάει αμέσως συγγνώμη. Όμως εκείνη του απαντάει πως εάν θέλει να τον συγχωρέσει θα πρέπει να πουλήσει το ποσοστό του στον Ντίνο. Ο Σίμος δέχεται και όταν ανακοινώνει την απόφασή του στον Παπακώστα εκείνος ξαφνιάζεται. Είναι βέβαιος πως κάτι έχει συμβεί και άλλαξε γνώμη ο Σίμος, αλλά, όταν ρωτάει την Αμαλία, εκείνα δεν του αποκαλύπτει τον αλήθεια. Εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένη από την πράξη του Σίμου και είναι στεναχωρημένη, καθώς νιώθει πως βρίσκεται σε αδιέξοδο…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Ο Αλμέιδα έκανε αυτό που ξέρει! Έριξε τους τόνους

Ψυχοκόρες: Έξι μήνες μετά…