Ο εμπρησμός στο «Ολύμπια» στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, φέρνει τεράστια ταραχή σε όλους, εκτός από τον Σίμο, τον υπαίτιο. Ωστόσο, η Δάφνη είχε δει τον Σίμο να μιλά με τους κουκουλοφόρους και στη συνέχεια να βγαίνουν από το μαγαζί, ενώ ξεσπούσε η φωτιά κι ο Μεμάς την παροτρύνει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Ο Ντίνος καταστρέφεται οικονομικά για άλλη μια φορά και, οργισμένος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Στην αστυνομία του προτείνουν να κάνει μήνυση στον Σίμο, ώστε να μπορέσουν να αναλάβουν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, κάτι που κάνει. Ο Σίμος βρίσκει την αντίδρασή του περίεργη κι αυτό του δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό, που θα τον οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. ‘Ολα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει πολύ και την .Αμαλία, η οποία έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τον Σίμο.

Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να πείσει τον Ρένο πως ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει ο ίδιος τη θανατική ποινή είναι να «δώσει» στην αστυνομία τον Σίμο. Ο Ρένος, έντρομος, υποδεικνύει στην αστυνομία πού είναι κρυμμένο το όπλο των φόνων στο σπίτι του. Ο εντοπισμός του και η ανάλυση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που ανήκουν στη Βικτώρια, σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη και την καταδίκη της.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 23/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Formula 1: Ε ρε έρμε Lance Stroll τι ονειρο να έβλεπες χθες το βράδυ…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στο φως τα μυστικά- Ο Χρήστος θυμάται το παρελθόν