Ο Πάρης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μία μέρα πριν τον αρραβώνα μπαίνει σε σκέψεις για το αν τελικά πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος και απελπισμένος καθώς είναι, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Μεμά το μεγάλο μυστικό της νύχτας των γενεθλίων. Την ίδια στιγμή ο Αγης πηγαίνει στον «Παράδεισο» για να δει τη Γεωργία. Η Γεωργία ζητάει άδεια για να λείψει για λίγο από τον «Παράδεισο», αλλά ο Ντίνος της λέει ότι δεν μπορεί να φύγει. Εκείνη όμως αντιδρά και τον παρακαλεί να την αφήσει γιατί δεν θα τον δει ξανά μιας και αρραβωνιάζεται η Αμαλία!

Ο Ντίνος της δίνει άδεια και παράλληλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Παραμονές των Χριστουγέννων και  παραμονή του γάμου της Αμαλίας.  Η Αμαλία μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα της ότι κέρδισε στο διαγωνισμό και να πάει το βράδυ να πάρει το βραβείο μαζί με τον Πάρη αλλά η Αμαλία αρνείται να πάει οπουδήποτε με τη συνοδεία του Πάρη. Τελικά πηγαίνει μαζί με την οικογένειά της κι εκεί βλέπει τον Ντίνο και της κόβονται τα πόδια.

Το ίδιο έντονα αισθάνεται κι εκείνον. Η αναπάντεχη συνάντησή τους θα πληγώσει έναν από τους δύο πάρα πολύ, αλλά θα γεννήσει και κάποια συναισθήματα που Θα δυσκολευτούν και οι δύο να τα αγνοήσουν.

Ο Πάρης συνεχίζει να είναι αγχωμένος για το αν κάνει το σωστό προχωρώντας σ αυτόν τον γάμο… Στο μεταξύ η Αμαλία, λίγες ώρες πριν από τον γάμο της με τον Πάρη, ζητάει από την Πολυξένη να της κάνει μια μεγάλη χάρη. Να δώσει το γράμμα στον Ντίνο. Η Πολυξένη πηγαίνει στον «Παράδεισο» αλλά ο Ντίνος δεν είναι εκεί και ζητάει από τον Βλησσάρη να δώσει τον φάκελο στον Ντίνο, ο οποίος πηγαίνει και το αφήνει στο γραφείο του. Ωστόσο πριν φτάσει ο Ντίνος μπαίνει στο γραφείο του η Ντέπυ, η οποία βλέπει τον φάκελο και τον ανοίγει. Ο γάμος της Αμαλίας και του Πάρη φτάνει και ο Χριστόφορος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβει αν η Αμαλία θέλει πραγματικά να παντρευτεί τον Πάρη…

Στη σκιά του επικείμενου γάμου, ο Ντίνος δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σ’ αυτά που επιτάσσει η λογική του και σ’ αυτά που φωνάζει η καρδιά του. Ετσι αποφασίζει την τελευταία στιγμή να πάει στην εκκλησία να προλάβει την Αμαλία. Ομως φτάνει πολύ αργά. Η Αμαλία ντυμένη στα λευκά βρίσκεται στο πλευρό του Πάρη. Ο Ντίνος είναι κρυμμένος σε μια γωνιά γεμάτος απελπισία.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική νεκρή-Θρήνος στην οικογένεια Καστρινού

Μιλγουόκι Μπακς: «Φωτιά και λάβρα» ο Αντετοκούνμπο – Διέλυσε τους Κινγκς με 35αρα (vids)

Σασμός: Ο Τόλης καίει τον Μαθιό-Ο Αστέρης σκοτώνει τον αδερφό του;