Ο Ντίνος μαθαίνει την ημερομηνία γέννησης της Αμαλίας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ και η Μιράντα του έχει αποκαλύψει πότε γέννησε το παιδί. Έχοντας δει και το σημάδι στον ώμο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το παιδί δόθηκε στο βρεφοκομείο «Η Αγκάλη», συνθέτει τα κομμάτια της υπόθεσης και συνειδητοποιεί ότι η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας.

Ωστόσο, του λείπουν οι αποδείξεις για να αποκαλύψει το σοκαριστικό μυστικό και να φέρει κοντά μάνα και κόρη. Αποφασισμένος να βρει στοιχεία, πλησιάζει τη Βικτώρια, την οποία στριμώχνει πολύ άσχημα. Την ίδια στιγμή, το τεράστιο χάσμα μεταξύ της Αμαλίας και της Μιράντας φαίνεται πως αρχίζει σταδιακά να αποκτά κάποιες προϋποθέσεις για να γεφυρωθεί, ενώ η Μιράντα ετοιμάζεται να φύγει για την Πάτρα μαζί με τον Ντίνο.

Η σχέση του Δημητράκη με τη Γεωργία πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο, ναρκοθετώντας τον επικείμενο γάμο τους. Η Γεωργία σώζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον αδελφό της Στέφανο, όταν, παρά τη θέλησή της, ο Δημητράκης της ρίχνεται, απαιτώντας να του δοθεί ερωτικά εδώ και τώρα. Ο Αποστόλης απειλεί τον Μάρκο και εκείνος αντιδρά, σηκώνοντας ανάστημα, ενώ η Πιπίτσα τον πιέζει ασφυκτικά να βρει χρήματα για να γίνει σύντομα ο γάμος της Γεωργίας με τον Δημητράκη.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή- Ο Ανδρέας Γεωργίου τα… κάρφωσε όλα για τη σειρά-Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη

Ο παίκτης της ΑΕΚ που θέλει να «σβήσει» ο Ανιγκό

Έρωτας Φυγάς: Τέλος ο Ιάσονας και η Μαργέτα-Χάνουν όλη την περιουσία τους!