Προσπαθώντας  να αποφύγει πιθανή οικονομική καταστροφή, ο Ιάσονας στη σειρά Έρωτας Φυγάς αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα και ορκίζεται να ανταποδώσει στον Μάρκο το ύπουλο χτύπημα.
Μαργέτα και Στέφανος καταφέρνουν να πείσουν τον Ιάσονα και τον Μάρκο να συναντηθούν, για να λήξει επιτέλους η κόντρα τους, για χάρη των παιδιών τους, αλλά και για να ‘ναι ενωμένοι σε περίπτωση απειλής από τον Κοντογιάννη.

Η συνάντηση καταλήγει πάλι σε άγριο μεταξύ τους καβγά… Και δεν φτάνει αυτό, αλλά ο Μάρκος ετοιμάζει μια επιχειρηματική κίνηση που θα προκαλέσει ξανά τον Ιάσονα. Η Νότα εκφράζει στον Στέφανο τους φόβους της και τις ανησυχίες της σχετικά με αυτή την κόντρα. Του λέει ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί το κακό και καλύτερα να πάνε μαζί στην Αθήνα αλλά εκείνος δεν θέλει ούτε να το ακούσει.

Την ίδια στιγμή ο Ιάσονας ετοιμάζει μια νέα συμφωνία με ξένους επενδυτές. Η χαρά του όμως θα διακοπεί απότομα όταν ο Μάρκος θα βάλει το χέρι του και τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που περίμενε.
Ο Ιάσονας  ψάχνει απεγνωσμένα λύση μετά την παγίδα που του έστησε ο Μάρκος.  Αποφασισμένος να μην παραδώσει τα όπλα, στρέφεται στην πώληση μέρους της οικογενειακής τους περιουσίας προκειμένου να εξασφαλίσει το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι Γερμανοί. Η Μαργέτα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον αποτρέψει γιατί αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό και του ζητά να σκεφτεί τα παιδιά του!

Ο Ιάσονας στη συνέχεια τσακώνεται σοβαρά με τον Στέφανο ενώ αργότερα πείθεται να δώσει τις μετοχές του, για ν’ αποφύγει πιθανή οικονομική καταστροφή, αλλά χάνει ολοένα «έδαφος» στην περιοχή. Ο άρχοντας του τόπου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά από διεξοδικές συζητήσεις που έχει με τους συμβούλους του, αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα. Νιώθει την ήττα από τον Μάρκο, αλλά αποφασίζει να του ανταποδώσει το ύπουλο χτύπημά του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!