Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αρχή του τέλους πλησιάζει για Ντίνο και Μιράντα.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αρχή του τέλους πλησιάζει για Ντίνο και Μιράντα

Επόμενα Επεισόδια

Η εμπιστοσύνη του Ντίνου στο πρόσωπο της Μιράντας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, κλονίζεται. Ο Άγης ψάχνει να βρει την Πολυξένη
Συντάκτης:

Η εμπιστοσύνη του Ντίνου στο πρόσωπο της Μιράντας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, κλονίζεται. Ο Άγης ψάχνει να βρει την Πολυξένη ενώ στο σπίτι τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Χριστόφορος παραδέχεται την αθωότητα του με τη βεβαιότητα ότι θα συλλάβουν τον Αποστόλη για τον φόνο της Ντέπυς και η Αμαλία άθελά της δίνει μια σημαντική πληροφορία στην αστυνομία.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Όλγας και του Πάρη ενώ ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας μαθαίνει κάτι που τον κάνει έξω φρενών.

Τι θα ζητήσει από τον Μάρκο και την Πιπίτσα ο Δημητράκης;

Θα σωθεί η Ματούλα από τα χέρια του αδίστακτου Θανάση Χρηστίδη;

Ποιος θα μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας και τι είναι αυτό που θα ανακαλύψει ο Ντίνος σε σχέση με τη Μιράντα;

Η Μιράντα βιώνει άλλη μια τεράστια δοκιμασία σε σχέση με το παιδί της και ο Ντίνος παρά τις αντιξοότητες παλεύει να της συμπαρασταθεί.

Παράλληλα, η συζήτηση της Αμαλίας και του Σωτήρη προκαλεί νέα προβλήματα στον Ντίνο, ο οποίος οδηγείται σε μια ομολογία που ενδέχεται να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με το νόμο.

Ενώ η Όλγα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν, ο Αποστόλης υπονομεύει την σιγουριά της τονίζοντάς της ότι δεν έχει χειροπιαστές αποδείξεις για αυτά που του προσάπτει. Θα αλλάξει γνώμη ο Μάρκος ή θα επιμείνει στην παραίτησή του; Ποια έρχεται να εργαστεί στον Παράδεισο παρά τη θέληση της Μιράντας;

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος διαλύει τις ζωές όλων-Εκτός ελέγχου ο Σπύρος που βρίσκεται σε πανικό!

NFL: «Έφυγε» στα 31 του πρώην σταρ του πρωταθλήματος – Είχε «χάσει» τη σύντροφό του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Μαρίνα-Πώς θα αντιδράσει;

 

Σχόλια