Η σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών θα κάνει την έκπληξη και τη μεγάλη ανατροπή και Θα βάλει τα δύο νέα παιδιά, την Αμαλία και τον Πάρη να συμμαχήσουν και μάλιστα με κοινό στόχο να σώσουν τον Ντίνο!

Ο Ντίνος, μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, παρόλο που παλεύει να την κάνει να τον συγχωρέσει, εκείνη συνεχίζει να είναι θυμωμένη μαζί του και να μην του μιλάει. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν «καίγεται» ακόμα μέσα της για εκείνον. Από την άλλη, η κατάσταση του Πάρη την έχει κάπως συγκινήσει με αποτέλεσμα να έχει μαλακώσει απέναντί του, χωρίς ωστόσο να τον έχει συγχωρέσει στο 100%. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι έρευνες για να εντοπιστεί ο δολοφόνος του Αριστείδη συνεχίζονται και ο Πάρης αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος, βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί την αστυνομία. Όμως ο Χρηστίδης επιμένει να θέλει να τον βγάλει ένοχο και έτσι δεν θα διστάσει να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα. Το σχέδιο λοιπόν είναι ένα: Να σκοτώσει τον Πάρη στο νοσοκομείο και να ενοχοποιήσει τον Ντίνο, αφού είναι γνωστή σε όλους η κόντρα που έχουν οι δύο άντρες λόγω της Αμαλίας.

Ετσι ο Θανάσης μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Πάρη στο νοσοκομείο και εκεί που προσπαθεί να τον πνίξει, ο νεαρός ανοίγει τα μάτια του και παλεύει να φωνάξει «βοήθεια». Ενα απρόσμενο περιστατικό όμως Θα αναγκάσει τον Χρηστίδη να τραπεί σε φυγή και τον Πάρη να ζήσει! Εχει δει όμως τον παραλίγο δολοφόνο του και το συζητάει με την Αμαλία. 

Εκείνη του λέει να το καταθέσει αφού αυτός κυνηγάει τον Ντίνο για τον φόνο του Αριστείδη. Τότε ο Πάρης της λέει ότι θα τον κάνει με την προϋπόθεση να τον συγχωρήσει κι εκείνη συμφωνεί.

Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Ο Σωτήρης συναντάει τον Πάρη κι εκείνος του υποδεικνύει τον Χρηστίδη ως τον παραλίγο φονιά του! Τώρα τα κομμάτια του παζλ ένα-ένα ενώνονται και η λύση του μυστηρίου για τον φόνο του Αριστείδη βρίσκεται στο τέλος της. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται και το νέο αυτό φέρνει ανακούφιση σε πολλούς.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: «Κόβονται» από τον ΑΝΤ1-Πότε θα επιστρέψουν-Πρόβλημα με τα γυρίσματα

Επίδομα θέρμανσης: Αυτές είναι οι κατηγορίες των δικαιούχων – Τα ποσά που θα καταβληθούν

ΑΝΤ1-Λιάγκας: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα-Ακόμα μία ηχηρή αποχώρηση