Η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA Ο Παράδεισος των κυριών  ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην prime time τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Ένα μεγάλο πολυκατάστημα που ανήκει σε νεαρούς και ανερχόμενους επιχειρηματίες, ετοιμάζεται για εγκαίνια όμως ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Πρόκειται για έναν αναπάντεχο θάνατο που θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Πρόκειται για μία μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

Ο Ντίνος παίρνει μία ελπίδα από την επιστροφή της Αμαλίας. Μάλιστα είναι αυτός ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Και ενώ όπως όλα φαίνονται και δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, έρχεται η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό! Αυτό είναι που δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται. Από την άλλη ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Ο Παράδεισος των κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αιμόφυρτος στο νοσοκομείο – Ο Τίμος σε θανάσιμο κίνδυνο

14 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το παρελθόν του Δημήτρη Μαρκέτου και της Άννας Ροδίτη