Ενώ η Βικτώρια κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα του γραφείου της στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Άγης τρέχει στο σπίτι και λέει στην αδερφή του πως για ένα διάστημα θα πρέπει να εξαφανιστεί, ,χωρίς όμως να της εξηγήσει τον λόγο.

Εκείνη παρατηρεί το αίμα στο μανίκι του και, ανήσυχη, του ζητά να της πει τι έχει συμβεί, όμως ο Άγης την αποφεύγει. Η συγκλονιστική αλήθεια που έμαθε, ότι είναι κι αυτός υιοθετημένος, του έχει τσακίσει την ψυχή.

Όλα αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα έχουν καταρρεύσει και είναι τόσο θυμωμένος με τη Βικτώρια, που έφτασε μια ανάσα πριν από τον φόνο. Τώρα, τρέχει να κρυφτεί και ορκίζεται να βρει τους αληθινούς του γονείς, αυτούς που τόσα χρόνια τού έκρυβαν…

Λίγο αργότερα, η Αμαλία μαθαίνει ότι η θεία της βρίσκεται στο νοσοκομείο και τρέχει κοντά της μαζί με τον Σίμο, ο οποίος επίσης σπεύδει στο πλευρό της νονάς του. Όταν έρχεται η αστυνομία για να ερευνήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος της επιτέθηκε, ο Χριστόφορος προειδοποιεί την κόρη του να μην τους αναφέρει τον Αγη ούτε την περίεργη συμπεριφορά που είχε πριν φύγει από το σπίτι. Ευτυχώς, η Βικτώρια καταφέρνει να ξεφύγει από τον κίνδυνο και οι δικοί της ανακουφίζονται.

Ο Σίμος μαθαίνει από τη Στέλλα πως η Αμαλία είναι υιοθετημένη και φυσικά δεν μένει εκεί. Τη ρωτά αν ξέρει ποια είναι η βιολογική της μητέρα, αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει την πληροφορία αυτή για να έρθει πιο κοντά της.

Ξέρει πια ότι υπάρχει μεταξύ τους ένα σημαντικό κοινό: και οι δύο αναζητούν τις ρίζες τους, τους ανθρώπους που τους έφεραν στη ζωή και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ενώσει. Στο μεταξύ, κι ενώ οι δυο τους περνούν τις περισσότερες ώρες της μέρας στο νοσοκομείο, ο Ντίνος και η Μιράντα είναι
αναγκασμένοι να παίρνουν μόνοι τους τις αποφάσεις για το κατάστημα. Το παρελθόν της Μιράντας και η σχέση της με τον Φώτη συνεχίζουν να αποτελούν αγκάθια στη σχέση τους – εκείνος δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του κι εκείνη βυθίζεται ξανά στην ανασφάλεια. Έτσι, όταν στο τραπέζι πέφτει το θέμα της παραγγελίας των αποκλειστικών μοντέλων για τον Παράδεισο, μια επαγγελματική απόφαση γίνεται αφορμή για άλλη μια προσωπική σύγκρουση μεταξύ τους.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Οι φίλοι της Άρσεναλ έβγαλαν τραγούδι για τον Αρτέτα και έγιναν viral (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;