Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζει να καθηλώνει στον Alpha με τη Βικτώρια να είναι πρωταγωνίστρια για ακόμη μία φορά στις εξελίξεις.

Ένας νέος χαρακτήρας όμως, ο Σίμος, έχει έρθει για να ταράξει τις ισορροπίες στον Παράδεισο. Συνεργάτης αλλά και ταυτόχρονα ανταγωνιστής του Ντίνου, ο Σίμος έχει ακόμη πολλά κρυμμένα μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια.

Η Θεοδώρα Τζήμου, η «Βικτώρια» του Παραδείσου, μίλησε στο TV24 αποκαλύπτοντας πράγματα για τον χαρακτήρα της αλλά και για τον Σίμο με τον οποίο μέχρι στιγμής βλέπουμε να έχει πολύ καλές σχέσεις.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Σίμος είναι αυτός που βοήθησε τη Βικτώρια να εκτελέσει το σκοτεινό της σχέδιο με τον εμπρησμό του Παραδείσου. Όπως σημειώνει η ηθοποιός, ήταν ο μόνος που μπορούσε να τη βοηθήσει καθώς έχουν κοινό κίνητρο.

Ο Σίμος είναι ο βαφτισιμιός της Βικτώρια και βλέπουμε πως έχουν μια ιδιαίτερη και πολύ στενή σχέση. Σε ερώτηση που έγινε στην Τζήμου αν υπάρχει κάτι άλλο που της συνδέει η ίδια άφησε υπόνοιες στον αέρα. Αρνήθηκε να απαντήσει καθώς είναι κάτι που θα αργήσει να αποκαλυφθεί όμως επιβεβαίωσε πως πράγματι υπάρχει κάτι που τους συνδέει.

Όλες οι ειδήσεις

Η μάγισσα: Ο Κανέλλος ερωτεύεται – Αυτό είναι το μέλλον του

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον Ισίδωρο-Απολύει την Ιουλία από την εταιρεία

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτά είναι τα σκοτεινά μυστικά του Ιπποκράτη