Ο Χρηστίδης συνεχίζει να απειλεί και να εκβιάζει στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ συνεχώς ψάχνει τρόπους για να αποκαλύψει στην Αμαλία ότι είναι κόρη δική του και της Μιράντας. Κανείς όμως δεν θέλει να μάθει η Αμαλία κάτι τόσο τραγικό και δεν θα το μάθει ποτέ, τουλάχιστον όχι από τον Χρηστίδη, καθώς ο Γιαμαλής τον πυροβολεί και πεθαίνει!
Ο Χριστόφορος τρέμει στην ιδέα ότι ο Χρηστίδης μπορεί να πάει στον «Παράδεισο», να βρει την Αμαλία και να της τα πει όλα και κάνει τα αδύνατα δυνατά να την απομακρύνει από εκεί. Την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης κρατάει ομήρους στην Πάτρα τους γονείς της Μιράντας και προσπαθεί να βρει τρόπους να φύγει από τη χώρα. Ετσι, για μια ακόμα φορά τηλεφωνεί στη Βικτώρια και την εκβιάζει για την Αμαλία ενώ της ζητά διαβατήριο και λεφτά!

Η Βικτώρια του εξηγεί ότι είναι δύσκολο να του βγάλει διαβατήριο γιατί δεν έχει φωτογραφία του και εκείνος της λέει ότι θα της στείλει μία με το λεωφορείο. Εκείνη δυσανασχετεί  λέγοντάς του πόσο χαμηλά θα πέσει πλέον με αυτόν!

Στο μεταξύ η Μιράντα με τον Ντίνο καταλαβαίνουν από το τηλέφωνο ότι κάτι δεν πάει καλά με τους γονείς της και φεύγουν για την Πάτρα. Μόλις φτάνουν και δεν τους ανοίγει κανείς, ο Ντίνος σπάει την πόρτα και τους βρίσκουν δεμένους και τον Χρηστίδη να το έχει σκάσει. Αμέσως ο Ντίνος τηλεφωνεί στην αστυνομία προκειμένου να ειδοποιήσουν τον Γιαμαλή!

Την ίδια ώρα ο Χρηστίδης καταφέρνει νε φτάσει στην Αθήνα και πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, ωστόσο φτάνει και ο αστυνόμος Γιαμαλής. Κι ενώ ο Χρηστίδης βγάζει όπλο, ο αστυνόμος τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί δύο φορές. Ο Χρηστίδης πέφτει αιμόφυρτος, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αλλά αυτή την φορά δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;

Μαρινάκης και Καρυπίδης από φίλοι είναι πλέον απέναντι – Η επόμενη μέρα στον Άρη – Η συνεργασία με ΑΕΚ και τα «deals» με τον Παναθηναϊκό