Ο Χρηστίδης, στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών κυνηγημένος από την αστυνομία, ξαναγυρίζει στο σπίτι των Μπουραντάδων, για να ολοκληρώσει την κουβέντα που είχε με την Αμαλία και να της πει την αλήθεια, όμως για άλλη μια φορά δεν θα προλάβει…

Ο Χρηστίδης επιστρέφει στο σπίτι των Μπουραντάδων κι εκεί τον βλέπει η Ματούλα και ταράζεται: «Τι θέλεις εδώ; Φύγε τώρα», τον ρωτάει τρέμοντας, αλλά ο Χρηστίδης την καθησυχάζει: «Ηρέμησε, δεν ήρθα για σένα. Μην ανησυχείς, δεν θέλω τίποτα από σένα, την Αμαλία θέλω για να της πω ότι είμαι ο πατέρας της», της λέει.

Η Ματούλα τού εξηγεί ότι η Αμαλία θα γυρίσει το βράδυ στο σπίτι, ενώ λίγο αργότερα η γυναίκα, που δεν ξέρει τι έχει συμβεί και τι σχέση έχει η Βικτώρια με τον Χρηστίδη, λέει στη Βικτώρια ότι ο Χρηστίδης θα επιστρέφει για να πει στην Αμαλία ότι είναι ο πατέρας της. Η Βικτώρια αποφασισμένη να ξεμπερδέψει μια και καλή, τον περιμένει και μόλις εμφανίζεται τον πυροβολεί.

Η ώρα είναι 23.30 και στο σπίτι των Μπουραντάδων ο απόκοσμος ήxoς του πυροβολισμού ξυπνάει απότομα τον Χριστόφορο. «Τι συνέβη;», αναρωτιέται και ετοιμάζεται να πάει να δει, ενώ η Βικτώρια με γρήγορες κινήσεις μεταφέρει τον αιμόφυρτο Χρηστίδη στην αποθήκη: «Πού με πας; Πρέπει να με πας στο νοσοκομείο», της λέει, ενώ εκείνη με σκληρό ύφος του απαντάει: «Σκάσε». Στη συνέχεια σκουπίζει τα αίματα και κάνει κι αυτή την αναστατωμένη. Ολοι έχουν κατέβει στο σαλόνι: «Βικτώρια; Τι πυροβολισμός ήταν αυτός;», ρωτάει ο Χριστόφορος κι εκείνη του απαντάει: «Ο Χρηστίδης μπήκε για να με σκοτώσει, αλλά ευτυχώς έφυγε». Στο μεταξύ ο Χριστόφορος καλεί την αστυνομία, ενώ ο Γιαμαλής καθώς δεν βρίσκει κάτι, λέει με νόημα: «Δεν έχω έρθει για να βρω μόνο τον Χρηστίδη!».

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 29/3: ΕΠΙΚΟ πετσόκομμα της Μελίνας και των social στη Μαριαλένα

Viral: Ο «γύπας» των Social Media έγινε remix και προκαλεί πανικό στα κλαμπ

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Βλάσση-Αποκαλύπτεται η κρυμμένη αλήθεια!