Η σχέση του Ντίνου με τη Μιράντα περνάει κρίση, ενώ συναντιέται κρυφά με την Αμαλία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Από την άλλη, ο Πάρης, θέλοντας να εκδικηθεί τον Αποστόλη, κάνει κακό στον εαυτό του…
Η σχέση της Μιράντας και της Αμαλίας είναι τεταμένη. Μάλιστα, η τελευταία, θέλοντας να βάλει στη θέση της τη Μιράντα, την απολύει από τον «Παράδεισο». Οπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό εξοργίζει ακόμα περισσότερο την Μιράντα, ενώ ο Ντίνος, όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί, έρχεται σε σύγκρουση με την πρώην αγαπημένη του. Την ίδια στιγμή, το σχέδιο της Ειρήνης και του Αποστόλη προχωράει και πλέον είναι ζήτημα ωρών για να περάσει ο «Παράδεισος» ξανά στα χέρια του Ντίνου. Κι ενώ η Αμαλία με τη Μιράντα προσπαθούν να επιβληθούν η μία στην άλλη, με αφορμή το καλό του μαγαζιού ο Ντίνος και ο Αποστόλης δίνουν επίσημα τα χέρια. Ο Παράδεισος ανήκει ξανά στον νεαρό, ο οποίος μοιράζεται το ευχάριστο νέο με τη Μιράντα. Τότε, η τελευταία απαιτεί από τον αγαπημένο της να απολύσει την Αμαλία! Εκείνος αιφνιδιάζεται και προσπαθεί να της εξηγήσει πως αυτό δεν μπορεί να το κάνει, καθώς, όταν δεν είχε δουλειά, η Αμαλία είχε μεσολαβήσει για να επιστρέφει στον «Παράδεισο». Οι δικαιολογίες και η άρνησή του εξοργίζουν τη Μιράντα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.

Την επομένη, η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος είναι ο ιδιοκτήτης του «Παράδεισου» και φεύγει αμέσως από εκεί. Τότε ο νεαρός λέει ψέματα στη Μιράντα πως πρέπει να πάει στην τράπεζα, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνει να βρει την Αμαλία.

Στο κρυφό ραντεβού τους, οι δυο τους συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ η κοπέλα τού εξομολογείται ξανά πόσο πολύ τον αγαπάει.

Ο Ντίνος αν και νιώθει άσχημα για τη Μιράντα και το ψέμα που της είπε, αποφασίζει να μην της αποκαλύψει πως βρέθηκε κρυφά με την Αμαλία. Από την άλλη, η’Ολγα και ο Πάρης είναι έξαλλοι με την κίνηση του Αποστόλη να πουλήσει τον Παράδεισο. Μάλιστα, ο νεαρός ανακαλύπτει πλαστά έγγραφα του πατέρα του και συνειδητοποιεί σοκαρισμένος πως τόσα χρόνια τούς έλεγε ψέματα. Τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του ζητούν εξηγήσεις από τον Αποστόλη ο οποίος δεν τους λέει την αλήθεια.

Όλη αυτή η κατάσταση πνίγει τον Πάρη, ο οποίος θέλοντας να εκδικηθεί τον πατέρα του, αποφασίζει να βλάψει τον εαυτό του!

‘Οταν ο Αποστόλης πληροφορείται για την κατάσταση του γιου του, σοκάρεται ενώ συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο μεγάλο κακό του έχει κάνει!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!