Καθηλωτικός αναμένεται να είναι ο Παράδεισος των κυριών στη δεύτερη σεζόν του. Μετά από μία συναρπαστική πρώτη χρονιά όπου η σειρά του Alpha σάρωσε την τηλεθέαση, τα spoiler που έρχονται από τον δεύτερο κύκλο με τις νέες ανατροπές έχουν εκτοξεύσει την ανυπομονησία μας

Η δεύτερη σεζόν θα έχει νέα πρόσωπα τα οποία έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα που ξέραμε. Ένας από αυτούς θα είναι ο Σίμος ο οποίος θα διεκδικήσει την καρδιά της Αμαλίας.

Η νεαρή κοπέλα όμως δε φαίνεται να βλέπει τέλος στα βάσανά της. Μετά την αλήθεια για τη μητέρα της Μιράντα, η Αμαλία κρατάει αυτή την πληροφορία για τον εαυτό της καθώς δε θέλει να καταστρέψει τη ζωή της Μιράντας και του Ντίνου.

Στο σπίτι της όμως εμφανίζεται μία νέα παρουσία. Η Στέλλα, είναι ετεροθαλής αδερφή της και κόρη της Ματούλας. Η Στέλλα ζούσε στην επαρχία και έρχεται για να δει τη μητέρα της αλλά και να βρει μια νέα ζωή στην πρωτεύουσα.

Η νεαρή κοπέλα βλέπει την Αμαλία, τη ζωή της, τα ρούχα της, τη μόρφωσή της και θαμπώνεται ζηλεύοντας όλα όσα η ίδια δεν είχε ποτέ.

Η καλόκαρδη Αμαλία είναι φιλική μαζί της και προσπαθεί να τη βοηθήσει χωρίς να βλέπει το πραγματικό της πρόσωπο. Η Στέλλα δεν έχει καλές προθέσεις, η ζήλεια της την τυφλώνει και θέλει να καταστρέψει τη ζωή της Αμαλίας και να πάρει αυτή τη θέση της.

Η Αμαλία αγνοώντας ότι έχει στο σπίτι της μια αδερφή «φίδι» και βοηθάει τη Στέλλα και να κοινωνικοποιηθεί και να πιάσει δουλειά στον Παράδεισο. Εκεί όμως η Στέλλα δε θα διστάσει να προσεγγίσει και τον Σίμο παίρνοντάς τον μακριά από την αδερφή της.

Ο Παράδεισος των κυριών: Έρχεται τον Σεπτέμβρη…

https://youtu.be/EtfxgKrGTDM

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος – Έτσι θα ξαναμπώ στο παιχνίδι

Αθηνά Ωνάση: Ανείπωτη τραγωδία – Πέθανε το μωρό της

Τουρκία: Οι Τούρκοι βγάζουν γεωτρύπανο στη Μεσόγειο – Ετοιμάζεται νέα ένταση;