Η Γεωργία αποφασίζει να κρατήσει το παιδί στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών ενώ έχει ν’ αντιμετωπίσει την Πιπίτσα, η οποία της φέρνει γαμπρό στο σπίτι και κανονίζει τραπέζια. Η κοπέλα απελπισμένη κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Πάρη!
Στο σπίτι της Γεωργίας επικρατεί μεγάλη αναταραχή και όχι μόνο για το θέμα της Γεωργίας, καθώς ο Στέφανος, που έχει μπλέξει με τη χαρτοπαιξία, χάνει το εξάμηνό του στη σχολή. Την ίδια στιγμή η Πιπίτσα βρίσκει την κατάλληλη γι αυτή λύση αναφορικά με την κόρη της τη Γεωργία και την εγκυμοσύνη της. Θέλοντας να την αποκαταστήσει, της βρίσκει γαμπρό έναν μεσήλικα καλοστεκούμενο, όπως λέει, και μάλιστα κανονίζει να του κάνει τραπέζι στο σπίτι για το προξενιό. Ο Μάρκος παίρνει για άλλη μια φορά μεγάλη απογοήτευση αλλά και ταραχή για όλα όσα κανονίζει η γυναίκα του, ενώ η Γεωργία κλαίει απαρηγόρητη λέγοντας ότι δεν τον θέλει, ότι δε θέλει να παντρευτεί και θα κρατήσει μόνη της το παιδί! Ο Μάρκος στέκεται στο πλευρό της και της λέει ότι θα είναι δίπλα της.

Στο μεταξύ ο Χριστόφορος προσπαθεί για μια ακόμα φορά να πείσει τον Αγη να αναλάβει τις ευθύνες του και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο επιμένει: «Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί χωρίς να έχει το όνομά σου. Δεν θέλω το εγγόνι μου να είναι αγνώστου πατρός, να έχει οικογένεια και περιουσία και να μην το έχεις αναγνωρίσει. Αυτό δεν Θα το επιτρέψω να γίνει», του τονίζει.

Παράλληλα ο Πάρης βλέποντας τόσο χάλια τη Γεωργία, την πλησιάζει και για άλλη μια φορά την παρηγορεί ενώ η Γεωργία αναπάντεχα του ζητάει να την παντρευτεί!

Ο Πάρης μένει άναυδος όμως η Γεωργία επιμένει λέγοντάς του ότι δε θα κάνουν κανονικό γάμο. Απλά θα παντρευτούν και μετά θα χωρίσουν!

Ο Πάρης της λέει ότι δε θέλει να καταστρέψει τη ζωή της. Το ίδιο λάθος έκανε κι εκείνος με την Αμαλία με την οποία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένο!

Λίγο αργότερα η Γεωργία πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, αποφασισμένη να κάνει μια τελευταία κουβέντα με τον Αγη και του μιλάει σκληρά. Του λέει ότι θα γεννήσει το παιδί και θα το μεγαλώσει είτε μόνη της είτε με κάποιον άλλο, κάνοντας τον κουρέλι!

Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάνει κακό στους ανθρώπους γύρω του επειδή δεν έχει πάρει από πουθενά αγάπη και βρίσκει παρηγοριά στα λόγια της Ματούλας.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Πρέπει να μείνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό; Αυτή είναι η απάντηση!

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!