Οσο περνάνε οι μέρες στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Αποστόλης γίνεται όλο πιο σκληρός και επικίνδυνος. Δεν διστάζει να απειλήσει την οικογένειά του και να τους πάρει τα πάντα για να τους έχει στο χέρι. Μετά τα ακίνητα που ήδη έχει περάσει στο όνομά του, κλέβει και όλα τα χρήματα από τους λογαριασμούς της Ολγας, φέρνοντάς τη σε απόγνωση!

Ο Αποστόλης δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Σύρμω και ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει. Στο μεταξύ η Ολγα, η οποία θέλει σε συνεννόηση με τον Γιαμαλή να ενοχοποιήσει τον Αποστόλη, πηγαίνει στη φυλακή και βρίσκει τον Χριστόφορο τον οποίο εκλιπαρεί να του πει ότι δε σκότωσε την Ντέπυ! Ο Χριστόφορος τότε της λέει την αλήθεια δηλαδή ότι δεν το έκανε εκείνος αλλά έπρεπε να το πάρει πάνω του!

Αυτό της λέει, παραδεχόμενος την αθωότητά του και με τη βεβαιότητα ότι θα συλλάβουν τον Αποστόλη για τον φόνο της Ντέπυς. Στο μεταξύ ο Αποστόλης καταστρώνει νέο σχέδιο και αρχικά πηγαίνει στη Σύρμω και τον Μεμά και τους λέει ότι παραφέρθηκε και ζητά συγνώμη. Επίσης τους λέει ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα αρκεί του δίνουν κανονικά το ενοίκιο.

Στο μεταξύ η Ολγα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κλείσει τον Αποστόλη στη φυλακή, ενώ ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της γυναίκας του. Η Ολγα όμως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν με πρώτο και καλύτερο την ελευθερία της. Τον προειδοποιεί ότι θα τον βάλει μέσα για μοιχεία και τότε ο Αποστόλης της δίνει τη χαριστική βολή: «Πολύ σίγουρη δείχνεις και δεν κάνει. Μάθε λοιπόν, Ολγάκι, ότι δεν έχεις τίποτα. Σου τα έχω πάρει όλα. Και ακίνητα και μετρητά. Τα πάντα. Εχεις μείνει στον άσο και δεν το ξέρεις. Οσο για τη μοιχεία, δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα γιατί πολύ απλά αυτή που με κατηγορείς ότι είχα ερωμένη, είναι νεκρή» Αυτά της λέει και η Ολγα καταρρέει!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;