Το ανέλπιστο δώρο που έκανε ο Αποστόλης στη Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου) στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μεταβιβάζοντάς της όλη την περιουσία της γυναίκας του, για να την εκδικηθεί, πετυχαίνει απόλυτα το στόχο του. Η Δωροθέα είναι σατανική και αδίστακτη, κάτι που γνώριζε ο γαμπρός της… Από την πρώτη στιγμή που επιστρέφει, δυναμιτίζει τη ζωή της αδελφής της. Δεν φτάνει που επί σειρά ετών η Όλγα βίωσε την κόλαση στο πλευρό του άντρα της, μετά τη δολιοφθορά με την περιουσία της, τώρα μένει και αδέκαρη… Για να επανακτήσει ό,τι της ανήκει, ξεκινά έναν επίπονο αγώνα.

Η υπομονετική και γλυκομίλητη Όλγα δεν διατηρούσε σχέσεις με τη Δωροθέα, την αδελφή της, καθώς την είχαν αποκληρώσει οι γονείς τους. Ήταν αδιανόητο για εκείνους μια κοπέλα να κυνηγήσει το όνειρο και τον έρωτά της.

Η Δωροθέα έφυγε κλείνοντας οριστικά την πόρτα πίσω της, απογοητευμένη αλλά γεμάτη διάθεση να ακολουθήσει την καρδιά της. Ζώντας με την οικογένειά της μόνιμα στην Αυστρία, μετά την απάτη του Αποστόλη σε βάρος της ‘Ολγας και έχοντας στην κατοχή της τόσα χρήματα, επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με τον άντρα της (Γιάννης Νταλιάνης) και  το γιο τους (Δημήτρης Γκοτσόπουλος). Εκδίκηση, θυμός και ανάγκη για υπεροχή συνθέτουν το νέο της προφίλ. Κανένας οίκτος για την “Ολγα που είχε όσα αυτή στερήθηκε, χωρίς φυσικά να γνωρίζει την αλήθεια για όσα δεινά έχει περάσει στο γάμο της με τον Αποστόλη.
Η “Ολγα είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της σύμφωνα με τον Τηλεθεατή και να διώξει οριστικά με διαζύγιο τον ανέντιμο σύζυγό της. Ωστόσο, σύντομα, θα δεχτεί άλλο ένα χαστούκι στη ζωή της. Αυτή τη φορά από τον έρωτά της, τον αστυνόμο Σωτήρη Γιαμαλή, μιας κι εκείνος δεν θα σταθεί πλάι της και η σχέση τους δεν θα έχει την επιθυμητή έκβαση.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Ολες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα

Viral βίντεο με ψάρι– κλέφτη να αρπάζει το κινητό από ανυποψίαστη γυναίκα! (vid)

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτή θα είναι η νέα γυναίκα του Μηνά