Ο Αποστόλης πηγαίνει στον Ντίνο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και του αποκαλύπτει ότι με τον Αριστείδη ήταν αδέλφια κι αυτό τον βγάζει εκτός εαυτού. Η είδηση πέφτει σαν κεραυνός και του είναι αδύνατο να διαχειριστεί αυτό που έμαθε.

Η Μιράντα και η Ζηνοβία κάνουν ό,τι μπορούν για να ηρεμήσουν την κατάσταση αλλά δεν τα καταφέρνουν καθώς ο θυμός τον έχει τυφλώσει.

Ο Χριστόφορος, μετά την ενημέρωση της Βικτώριας ότι παρουσίασε μια γυναίκα στην Αμαλία σαν τη βιολογική της μητέρα, πηγαίνει στον «Παράδεισο» να τη συναντήσει. Ο σκοπός του δεν είναι άλλος από το να μπορέσει να την απομακρύνει από τον «Παράδεισο» ώστε να μην τη βρει ο Χρηστίδης και της αποκαλύψει την αλήθεια για τους βιολογικούς της γονείς.

Εκεί όμως βλέπει τη Μιράντα να είναι αγκαλιασμένη με την Αμαλία… Την ίδια στιγμή ο Πάρης αποφασίζει να μοιραστεί το μεγάλο του μυστικό με τον Μεμά. Μετά από μεγάλη πίεση του Μεμά ο Πάρης τελικά του αποκαλύπτει ότι βίασε την Αμαλία!

Ο Μεμάς μόλις το ακούει χάνει κάθε εκτίμηση προς τον φίλο του και αντί να τον στηρίξει όπως του έλεγε, τον απομακρύνει από κοντά του. Στο μεταξύ η Σύρμω και ο Πασχάλης αδυνατούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και ο Μεμάς έχει αυτή τη συμπεριφορά μετά την κουβέντα του με τον Πάρη. Τελικά ο Μεμάς τους λέει ότι τσακώθηκαν για τη δουλειά ενώ την ίδια ώρα η Όλγα προσπαθεί να τον μαλακώσει. Ωστόσο και αυτή η προσπάθεια είναι άκαρπη…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Πλησιάζει το τέλος του Σπύρου-Ανατροπή με τις αποκαλύψεις!

Ποιος δεν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη

Αυτή η νύχτα μένει: Συμμαχία που θα προκαλέσει χαμό-Χρήστος και Στρατής κατά της Μαρίνας!