Αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει το γεγονός που αφορά τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ανέφερε στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, ότι βλέπει φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπω φωτογραφίες, και δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός που το βίαζε τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Στη φωτογραφία που τώρα είδα τέλος πάντων, φαίνεται το πρόσωπό του Ηλία Μίχου, φαίνεται να έχει και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο».

Ο ίδιος φαινόταν ιδιαίτερα σοκαρισμένος με τις φωτογραφίες, αλλά και όλοι εμείς οι τηλεθεατές με την αποκάλυψη ότι φωτογραφίες του 12χρονου θύματος βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, και μάλιστα από την ώρα τέλεσης του εγκλήματος, φτάνουν μέχρι τα πάνελ των πρωινών εκπομπών.

Ωστόσο το γεγονός όπως άλλωστε είναι φυσικό, προκάλεσε δημόσια κατακραυγή για τη διαρροή των φωτογραφιών του παιδιού και άλλου υλικού από τη δικογραφία της φρικιαστικής υπόθεσης. Οι χρήστες των social media χαρακτήρισαν τον «βοηθό» της Αστυνομίας με σκληρή γλώσσα ενώ ευθύνες έριξαν στο Κράτος, τη Δικαιοσύνη, την Αστυνομία, που αφήνουν απροστάτευτο το παιδί ακόμη και τώρα, επιτρέποντας σε αξιωματικούς της αστυνομίας, δικηγόρους ή άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα με την υπόθεση να διαρρέουν χωρίς ενδοιασμό -και ο καθένας για τη δική του σκοπιμότητα-, βιντεοληπτικό υλικό από την κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού.

Φανταζόμαστε ότι η ΕΣΗΕΑ θα επιληφθεί του θέματος…

Δείτε το βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα και την αντίδρασή του: