Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεόραση δίνει 98% σκουπίδι. Με αφορμή τα όσα έγιναν στο χτεσινό Survivor, και τα κλάματα της Παπαδοπούλου, μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα έπρεπε να υπάρχουν ηθικοί κανονισμοί.

«Μας είπαν τι είπε; Όχι από αυτά που έχουμε μάθει και που έχει γίνει και σάλος. Είναι αυτά όντως; Εγώ δεν ξέρω ακριβώς τι είπε, δεν ήμουν εκεί, ούτε και είδα κάτι. Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε, αλλά ξέρουμε ότι ειπώθηκε κάτι που έκανε την κοπέλα να βάλει τα κλάματα.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε αυτά τα παιχνίδια να υπάρχουν κάποιοι ηθικοί κανονισμοί. Οι οποίοι όταν θα ξεπερνιούνται να έχει το δικαίωμα η παραγωγή να λέει στον παίκτη “περάστε έξω”. Γιατί παράλληλα με το ότι κάνουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με κάποιο τρόπο κάτι επικοινωνούμε μέσα από αυτό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Έπειτα πρόσθεσε: «Όταν γίνεται κάτι τέτοιο που είναι τόσο πληγωτικό για τον άλλον, για το κομμάτι της υγείας της κοπέλας, αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή έχει γίνει σάλος, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι εκτός. Θα έπρεπε να υπάρχουν ηθικοί κανονισμοί που θα λένε ότι “αυτή η συμπεριφορά δεν έχει θέση εδώ. Παρακαλώ πολύ περάστε έξω”.

Πρέπει να μπορέσει να έρθει μια ισορροπία με όλο αυτό που δίνουμε στον κόσμο από την τηλεόραση, το οποίο στο 98% είναι σκουπίδι, οπότε το 2% να είναι κάτι καλό. Το αφήνω εδώ».

 

Τι έγινε χτες 16/1

Η επιχειρηματίας και παίκτρια στην ομάδα των Διασήμων ξέσπασε σε κλάματα ενώ η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη. Η Ευριδίκη μάλιστα αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου, χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί.

Ωστόσο η αποκάλυψη έγινε από τη Μυριέλλα Κουρεντή κατά τη διάρκεια του Survivor η οποία είπε στο Βαλάντη: «Ωραίος άνθρωπος είσαι». Έπειτα, αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».