Νίκος Κοκλώνης: Ετοιμάζει αστυνομική σειρά με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή- Αν νομίζετε πως η BarkingWell Media, η εταιρεία παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, θα έμενε στις εκπομπές και τα ψυχαγωγικά σόου κάνατε λαθος. Ο παραγωγός που δεν εφησυχαζει ποτε, μπαίνει δυναμικά και στις παραγωγές σειρών μυθοπλασίας. Και μάλιστα με μια αστυνομική σειρά που θα απολαύσουμε σε λίγο καιρό από το Star.

Μετά τον ALPHA και το MEGA με τα οποία συνεργάζεται από την προηγούμενη σεζόν, και το κανάλι της Κηφισιάς αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη και μάλλον πράττει πολύ καλά αφού ό,τι πιάνει εκείνος γίνεται Χρυσός. Το STAR λοιπόν, που έχει αρχίσει να μπαίνει στη συνείδηση του κόσμου και για τις σειρές του -φέτος μάλιστα προβάλλει με επιτυχία για δεύτερη σεζόν τα «Τρία μίλια», θα φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του από το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο, ένα αστυνομικό θρίλερ που θα προκαλέσει αίσθηση. Και μπορεί το όλο εγχείρημα να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, ωστόσο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τους δύο ηθοποιούς μαζί. Εχουν μοιραστεί πολλάκις κεντρικές Θεατρικές σκηνές της πόλης. Μαζί τους Θα είναι και ο Ηλίας Μουλάς, που συναντήσαμε τηλεοπτικά στο «Πέτα τη φριτέζα» το 2018, στον ρόλο του Λάκη.

Νίκος Κοκλώνης: Αυτό είναι το σενάριο της σειράς

Στο επίκεντρο της ιστορίας θα δούμε έναν αστυνομικό που ξέρει να λύνει μόνο μεγάλες υποθέσεις. Είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τον τρόπο που δουλεύει και όλοι είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με αυτό. Τα «προβλήματα» στη δουλειά του και κατά συνέπεια στη ζωή του, θα αρχίσουν όταν αναγκαστεί να συνεργαστεί με μια γυναίκα, καθαρίστρια στο επάγγελμα, η οποία καθώς έχει πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης, μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση κάθε υπόθεσης. Στην αρχή οι δυο τους δεν θα τα πηγαίνουν καλά, όμως όταν ξεκινήσουν να συνεργάζονται και συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ βοηθάει ο ένας τον άλλον, θα δεθούν και, όπως λέγεται, Θα αναπτυχθεί μεταξύ τους κάποιου είδους συναίσθημα. Οι δύο πρωταγωνιστές ήδη μίλησαν για τη συνεργασία τους και εκτός από τον ενθουσιασμό τους για την ίδια τη σειρά, τόνισαν πως το σίριαλ αυτό θα έχει αστυνομική βάση, όμως δεν θα λείψουν τα κωμικά στοιχεία που θα παρασέρνουν τους τηλεθεατές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023.