Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star, MasterChef είναι έτοιμο να επιστρέψει αφού όλοι μοιάζουν έτοιμα για την προβολή του 7ου κύκλου που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προσεγμένος όπως πάντα άλλωστε!

Έτσι, και αφού οι ποδιές πλύθηκαν, οι κουτάλες κρεμάστηκαν, και οι κουζίνες ξαναζεστάθηκαν, όλοι είναι έτοιμοι! Σύμφωνα με την Real, μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης έχουν το πρώτα ραντεβού στα στούντιο Καραμάνος, όπου Θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων του διαγωνισμού μαγειρικής. Άραγε αυτή θα είναι η τελευταία φορά που συναντιούνται οι τρεις σεφ;

Τα διετή συμβόλαια που έχουν υπογράψει με το κανάλι, λήγουν τον Ιούνιο, χωρίς ακόμα να είναι σαφές αν θα ανανεωθούν. Η περσινή πορεία του διαγωνισμού μαγειρικής παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό, κατάφερε και διατήρησε το Star σε αξιόμαχη θέση, κάτι που ευελπιστούν και για τον νέο κύκλο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εξετάζονται πλάνα πιθανής αντικατάστασης του MasterChef για την προσεχή σεζόν 2023-2024 και αναζητείται το φορμάτ που θα μπορούσε να διαδεχθεί το μαγειρικό ριάλιτι, ανάλογα βέβαια και με την πορεία που θα διαγράψει ο έβδομος κύκλος στη μάχη της τηλεθέασης. Η πρεμιέρα του διαγωνισμού φαίνεται να έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου.

Επιπλέον υπάρχει η σκέψη να επιστρέψουν παίκτες από περασμένα «Master Chef», και παιδιά που δεν είχαν περάσει στην επόμενη φάση.

Το κανάλι της Κηφισιάς είναι ιδιαίτερα απογοητευμένο αφού όχι μόνο η μαγειρική αλλά ούτε και η μόδα πήγαν όπως θα ήθελαν.

Σε ό,τι αφορά το «GNTM», υπάρχουν έντονες σκέψεις να μη γίνει νέος κύκλος, ωστόσο θα κρατήσουν τα δικαιώματα για επαναφορά του στο μέλλον.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι Άγριες Μέλισσες ξανατσιμπάνε στον ΑΝΤ1

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζόρνταν!

Το Κόκκινο Ποτάμι η συνέχεια: Η Ιφιγένεια φεύγει για την Κωνσταντινούπολη