Μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές, η κωμωδία Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα επιστρέφει για δέκατη χρονιά στην τηλεόραση του ALPHA.

Η Βούλα, ο Μηνάς, ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, αλλά και η Μένη, η Σοφούλα και ο Ηλίας Κανάτης, επιστρέφουν απόψε (23/9) στις 20:00 για να μας χαρίσουν και πάλι απλόχερα το χαμόγελό τους. Και βέβαια νέοι ήρωες έρχονται να κάνουν τη ζωή τους ακόμα δυσκολότερη!

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA ο κύριος Ηλίας και η Καίτη καλούν σε τραπέζι τον Παπαναστάση, με σκοπό να μάθουν αν ετοιμάζει τη μετάθεση του Ηλία. Όμως, όλα θα τα λογαριάζουν χωρίς… τη Μένη που κάνει τον χαμό της!

Η Ξένια, επηρεασμένη από την πρόταση γάμου που έκανε ο Χάρης στη Σοφία, παραπονιέται στον Μπάμπη ότι η σχέση τους δεν έχει καθόλου ρομαντισμό και μαγεία. Εκείνος μπαίνει στη διαδικασία να της αποδείξει το αντίθετο.

Στο επόμενο επεισόδιο, ο Βαγγέλης μένει πια στη Μπέμπα και στο σπίτι η Βούλα κι ο Μηνάς χαίρονται και απολαμβάνουν την ησυχία τους! Ή μήπως τα φαινόμενα απατούν; Ο Άγγελος και η Βέλη ετοιμάζονται για την πρώτη τους έξοδο με το παιδί. Η Βέλη όμως δε νιώθει και τόσο άνετα με αυτό. Ο Ηλίας, θέλοντας να σταματήσει η Καίτη τα ιταλικά με τον Δημήτρη, προσπαθεί να της αποδείξει ότι παραμελεί το σπίτι και τον ίδιο. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Οι γονείς του Χάρη έρχονται στο σπίτι του Μπάμπη και της Ξένιας. Και πάνω που αρχίζουν να προγραμματίζουν πώς θα γίνει ο γάμος, όλα ανατρέπονται. Γιατί η Σοφία…

 

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ποιος πυροβολεί την Ραζάν-Ο Στρατής θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του-‘Ενα βήμα πριν τον γκρεμό!

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προβλέπει νέες βροχές και καταιγίδες για την Παρασκευή (23/9)

Ποιος Παπαδόπουλος: Σε περιπέτειες ο παππούς- Παίρνουν κρυφά το αμάξι του πατέρα της Εριέττας