Ο Θέμης συναντάει την Πολυξένη στο Μαύρο Ρόδο και της δίνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να έχει πρόσβαση στους κρυφούς λογαριασμούς του άντρα της. Οι δύο τους μιλάνε για τον Λευτέρη αλλά κανείς τους δεν αντιλαμβάνεται πως ο Λευτέρης βρίσκεται εκεί και τους κάνει τσακωτούς να συμμαχούν πίσω από την πλάτη του!

Ο ίδιος σοκαρισμένος με όσα βλέπει στη συνάντηση Πολυξένης και Θέμη, εξομολογείται στην Όλγα μια ιστορία από το παρελθόν.

Η σχέση Λευτέρη και Πολυξένης δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Παράλληλα, ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι, αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά, ενώ ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στη Γιάννα.

Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπαίτια της διάλυσης της οικογένειάς τους. Της λέει ότι βρήκε γκόμενο τον μεγαλύτερο εχθρό του πατέρα του και ακόμα αναρωτιέται γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση όλοι! Της λέει ότι εκείνη φταίει για όλα!

Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική. Η ίδια όμως αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σε αυτή την κατάσταση. Ενα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη. Ο Γιώργος μιλά καθαρά στον Σταυρίνο για το σχέδιό του να παρουσιάσει ως Θαύμα τη βελτίωση της υγείας του αν η εγχείριση πετύχει και η Κασσιανή βρίσκει νέο σχέδιο για να υποσκάψει την ηγουμενία της Φιλαρέτης μπλέκοντας τον Σαράντο σε όλο αυτό. Στο μεταξύ, η Αυξεντία φοβούμενη πως πλησιάζει το τέλος της, εξομολογείται στην ηγουμένη τα πάντα για τον Διακοσάββα. Παραδέχεται όχι μόνο ότι τον ξέθαψε, αλλά και ότι τον έθαψε ομολογώντας το μυστικό της Παλιόβρυσης.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης φυγαδεύει την μητέρά του-Ο Ευθύμης τον κυνηγά!

Bόμβα: Εκεί πάει ο Χουάνγκ με 20.000.000!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ποιος φέρνει δυστυχία στην Γεωργία-Η Βικτώρια προκαλεί και πάλι!