Ο Σταυρίνος και η Γιάννα στο Μαύρο Ρόδο, δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον, παρά τα χρόνια που πέρασαν. Στα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση, οι δυο τους αφού μιλάνε για το παρελθόν και δίνουν τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα συνέβησαν παλιά, συνεχίζουν και κάνουν παρέα. Μάλιστα πολλές φορές προξενούν την περιέργειατου χωριού, αλλά κανείς δεν φαντάζεται πως αυτοί οι δύο καίγονται από έρωτα ο ένας για τον άλλον. Οι πιο… ιδιαίτερες συναντήσεις τους γίνονται στον παλιό αχυρώνα, εκεί όπου ζούσαν παράνομα τον έρωτά τους στο παρελθόν. Οι συζητήσεις τους κρατάνε με τις ώρες, ενώ δεν λείπουν οι αγκαλιές και τα φιλιά!

Έρχεται όμως και η στιγμή που οι δύο τους θα έρθουν πιο κοντά και θα κάνουν έρωτα!
Και οι δύο είναι προβληματισμένοι για το πού θα οδηγήσει όλο αυτό. Η Γιάννα εκμυστηρεύεται τους φόβους της στον Σταυρίνο και εκείνος την καθησυχάζει.

Το ξημέρωμα τους βρίσκει μαζί αγκαλιασμένους όπως και ο Μπόγρης που έψαχνε τον αδελφό του παντού. Η εικόνα να τους βλέπει να κοιμούνται αγκαλιά τού προκαλεί ζήλια και θυμό, αλλά δεν λέει τίποτα.
Στη συνέχεια, όταν ο Σταυρίνος επιστρέφει στο σπίτι, ο Γιώργος, απαιτεί από τον αδελφό του εξηγήσεις, για τη χθεσινή νύχτα. Του φωνάζει και ο Σταυρίνος του ζητάει συγγνώμη βρίσκοντας δικαιολογίες για να καλύψει τον εαυτό του και φεύγει. Ωστόσο δεν θα ξεφύγει εύκολα από τη μοχθηρότητα του Μπόγρη!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος πολύ στενοχωρημένος!

Tσουνάμι αποχωρήσεων: Οκτώ παίκτες «τελειώνουν» από τον Ολυμπιακό!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος εγκληματίας που κυνηγά ο Στάθης!