Αν και αρχικά το σενάριο της σειράς Μαύρο Ρόδο ανέφερε πως η Αλεξία θα έπεφτε νεκρή από τα πυρά του Βίκου και ύστερα από καλοστημένη δολοφονική επίθεση, τελικά το θάνατο πρόκειται να βρει άλλη πρωταγωνίστρια! Αυτή λοιπόν που χάνει τη ζωή της και μάλιστα από το χέρι του Βίκου είναι η Αγγελική, η γυναίκα που τόσο αγάπησε!

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε να άφησαν να εννοηθεί ότι τραυματίζονται η Αγγελική και η Αλεξία από τη σφαίρα που έριξε ο άντρας που έβαλε ο Βίκος να να τρομοκρατήσει τον Πέτρο. αλλά τελικά νεκρή θα πέσει η γυναίκα του Καστρινού. Το σοκ για όλους θα είναι μεγάλο! Όταν ο Θέμης μαθαίνει τον χαμό της γυναίκας του, που πάντα τόνιζε πως είναι η μεγάλη του αδυναμία, θα καταρρεύσει!

Ο θρήvoς του θα συγκλονίσει και τους πιο σκληρούς και τίποτα πια για εκείνον δεν θα έχει νόημα. Φυσικά τα παιδιά του είναι πάνω απ΄ όλα αλλά παρά την κόντρα που είχαν με την  Αγγελική, εκείνη ήταν η μόνη που τον συμπλήρωνε και τον έκανε ό,τι ήθελε! Ο Θέμης μάλιστα θα είναι και εκείνος που θα αναγκαστεί να κάνει και την  αναγνώριση του πτώματος στο νεκροτομείο και η σκηνή θα είναι ανατριχιαστική!

Ο ίδιος θα της μιλήσει για όλα όσα δεν πρόλαβε να της πει και πάνω από το  νεκρό σώμα της θα ορκιστεί εκδίκηση από τον ένοχο: Τον Βίκο.

Από την άλλη και ο Βίκος δεν θα αντέξει τον χαμό της. Ήταν έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα για εκείνη και θα έκανε τα πάντα για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους. Παρόλο που εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της Αγγελικής, στο δικό του μυαλό -όπως και στης Κύρας- ο ένοχος είναι ο Θέμης. Και αυτόν θα θελήσει να εκδικηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο. Βάζοντας στόχο τα ίδια του τα παιδιά. Μάλιστα θα βάλει να απαγάγουν τον Πέτρο με την Ελισάβετ και θα δώσει και εντολή να τους σκοτώσουν. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει, καθώς την τελευταίο στιγμή τα δύο νέα παιδιά θα γλιτώσουν.

Ο χαμός της Αγγελικής θα φέρει κοντά την Ελισάβετ και τον Πέτρο, καθώς η μοναχή θα τον στηρίξει αυτές τις δύσκολες ώρες που ζει ο νεαρός. Γιατί μαζί με τον πόνο του έχει και τις τύψεις που νιώθει καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις με τη μητέρα του ήταν κακές και της φερόταν πολύ σκληρά. Κάτι που μετανιώνει πικρά. Κοντά όμως με τον Θέμη θα έρθει και η Αλεξία, φοβούμενη μήπως χάσει και τον μπαμπά της! Μέσα στον πόνο και τον θρήνο ο πόλεμος του Θέμη και του Βίκου θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος και θα ανοίξει μεταξύ τους μια νέα βεντέτα, όπου θα χυθεί πολύ αίμα!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνίστρια έβαλε βέρα και μάλιστα χρυσή!

Ολυμπιακός: Άγχος! Τι θα γίνει με αυτόν τον παίκτη! Θέλει να τον πουλήσει!

Άγρια Γη: Η Όλγα θέλει να διαλύσει την Ρένα;