Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: Κι όμως είναι η νέα «Γη της Ελιάς» του MEGA

Συντάκτης: Στέφανος Μάργαρης

Η νέα σειρά του MEGA, Το Μαύρο Ρόδο, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και ήταν ένας από τους νικητές στα νούμερα της τηλεθέασης! Με ένα πρωτότυπο

Η νέα σειρά του MEGA, Το Μαύρο Ρόδο, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και ήταν ένας από τους νικητές στα νούμερα της τηλεθέασης! Με ένα πρωτότυπο σενάριο και δυνατή πλοκή, κατάφερε να συνεπάρει το τηλεοπτικό κοινό. Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα φέρει τους δύο νέους αντιμέτωπους με τα  «πρέπει» και τα «θέλω» τους και θα συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους.

Ωστόσο η σειρά αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Το γεγονός ότι θίγει θέματα θρησκείας και πίστης ενδεχομένως να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα μερίδας του κόσμου που πολλές φορές επηρεάζεται από τα όσα βλέπει στην τηλεόραση κάνοντας τα «δικά» του.

Φυσικά το πρωταγωνιστικό cast είναι εκπληκτικό με μοναδικές ερμηνείες που καθήλωσαν ενώ η σκηνοθεσία του Κώστα Αναγνωστόπουλου ήταν αυτή που έβαλε την «υπογραφή» στην επιτυχία.

Η μεγάλη παραγωγή βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Twitter ήταν κάτι παραπάνω από… απολαυστικά αφού το καστ που είχε έντονο το στοιχείο από τις Άγριες Μέλισσες, δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο!

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιάννης Κουκουράκης, και η Κατερίνα Διδασκάλου, μέλη της οικογένειας των «Σεβαστών» στη σειρά του ΑΝΤ1 βρέθηκαν και πάλι μαζί και φυσικά… η σύγκριση με τους παλιούς τους ρόλους ήταν αναπόφευκτη.

 

Το Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Αυτό είναι το (ποινικά) κολάσιμο Instagram της Κλαούντια Πένκα!

Καιρός – Αρναούτογλου: ΠΤΩΣΗ στη θερμοκρασία! – Οι Βοριάδες που αλλάζουν το σκηνικό – Που θα φτάσει ο υδράργυρος!

Όλοι μαζί και ο Μάνεσης μόνος του: Τα κόλπα που δεν έπιασαν και οι καταγγελίες κατόπιν εορτής-Ποιος φοβάται την AGB;

Exit mobile version