Η Όλγα στο Μαύρο Ρόδο συνεχίζει να ψάχνει το παρελθόν της μητέρας της και κάνει προσπάθεια να συναντήσει έναν άντρα που υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της. Οταν η Πολυξένη το μαθαίνει, προσπαθεί να εμποδίσει την κόρη της αποκαλύπτοντάς της πως ίσως ο Καστρινός να είναι ο πατέρας της! Η Όλγα εξοργίζεται και την αντιμετωπίζει μπροστά στον Θέμη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της. Οτι δηλαδή ψάχνει να τον κάνει να την ερωτευτεί για να του «φάει» χρήματα!

Από την άλλη, η εμμονή της Αλεξίας για τον Βίκο αρχίζει να γίνεται εμφανης ακόμα και στον ίδιο ο οποίος της ζητάει να σταματήσουν τις συναντήσείς τους.

Εκείνη επιμένει να θέλει να τον βλέπει με πρόφαση ότι ενδιαφέρεται για εκείνον και το παρελθόν του. Την ιδια ώρα η Κύρα, τυχαία από μια συζήτηση, ανακαλύπτει πως ο Βίκος γνώριζε τον Κροάτη που σκότωσε τον Αγγελική και εκεί καταλαβαίνει πως αυτός κρύβεται πίσω απ όλα! Οταν το λέει στην εγγονή της  η Αλεξία αρνείται να πιστέψει ότι ο Βίκος φταίει για τη δολοφονία της μητέρας της και συνεχίζει να τον συναντάει, κινούμενη πια σε επικίνδυνα μονοπάτια!

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους κόντρα σε όλα όσα τους βαραίνουν! Μάλιστα η δόκιμη μοναχή, έχοντας πια βγάλει το ράσο, εξο-μολογείται όσα νιώθει στον Πέτρο και εκείνος τη φιλάει! Το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα! Ο Πέτρος παίρνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά τη θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι μια μέρα ευτυχίας για εκείνη, όπως χαρακτηριστικά θα του εκμυστηρευτεί η Ελισάβετ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα