Το τηλεφώνημα της Κασσιανής στο Μαύρο Ρόδο αιφνιδιάζει την Ελισάβετ. Ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί της και απορεί με την πρόσκληση που της κάνει. Όμως δεν μπορεί να μην την αποδεχτεί. Άλλωστε είναι μια καλή ευκαιρία να ξανά βρεθεί στο φιλόξενο και γαλήνιο μοναστήρι και να μιλήσει με τη θεία της που οι συζητήσεις τους της έχουν λείψει πολύ.

Ο Πέτρος δεν μπορεί παρά να αποδεχτεί την απόφαση της γιατί δεν θέλει να την πιέσει. Την διαβεβαιώνει πως θα την περιμένει με ανυπομονησία να γυρίσει. Στο μεταξύ η Κύρα είναι στα χέρια του Παράσχου και αντιλαμβάνεται πως πρέπει άμεσα να ειδοποιήσει κάποιον δικό της γιατί κινδυνεύει.

Μάταια όμως προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια. Ο Παράσχος έχει λάβει τα μέτρα του. Στο μεταξύ ο Βίκος, ζητάει για μια ακόμη φορά από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Εκείνη όμως προκειμένου να τον ξαναδεί του σκάει νέα βόμβα.

Του λέει ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του κι αν θέλει να τα μάθει πρέπει να συναντηθούν, γιατί κάποια πράγματα δε λέγονται από το τηλέφωνο.

Την ίδια ώρα στην Γερακιανή ο Σταυρίνος, ετοιμάζεται για το θαύμα. Η Γιάννα, προσπαθεί να τον σταματήσει ώστε να μην πάρει μέρος στην πλεκτάνη του αδερφού του όμως όλα όσα του λέει για να τον αποτρέψει πέφτουν στο κενό.

 

Η Όλγα επιστρέφει στο σπίτι και η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Απ’ την άλλη η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της πει τα πάντα για τον Διακοσάββα. Του επισημαίνει ότι η ίδια έκανε αυτό που έπρεπε.

Έπεισε την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι. Τώρα είναι η σειρά του να δείξει πόσο καλός συνεργάτης είναι. Η Θάλεια, με το Θέμη, τον Πέτρο και την Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής παρά τα απανωτά τηλεφωνήματα που της έχουν κάνει.

Την βρίσκουν χωρίς τις αισθήσεις της και όλα δείχνουν ότι έχει περάσει εγκεφαλικό. Όταν συνέρχεται κάπως βλέπει το Θέμη και τα εγγόνια της να είναι δίπλα της και αυτό την γεμίζει χαρά ύστερα από πολύ καιρό. Βέβαια η έννοια της για την Αλεξία παραμένει.

Θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει την εγγονή της μακριά από τον αδίστακτο Βίκο. Παρά την κατάσταση της το επισημαίνει για μια ακόμη φορά αλλά βλέπει ότι η Αλεξία δε δείχνει να συμμερίζεται τις επιφυλάξεις της. Βέβαια κατάφερε να αποσπάσει από την εγγονή της την δέσμευση ότι δεν θα τον ξανασυναντήσει. Όμως και αυτό δεν την καθησυχάζει.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πανούργα η Πιπίτσα-Αυτό το σχέδιο στήνει!

Κατσουράνης: «Με ξένους διαιτητές βλέπουμε καλύτερο πρωτάθλημα» – Τι είπε για το οφσάιντ του Ολυμπιακού!

Survivor Twitter 27/2: Πιλίδης για νικητής; Τα social έδωσαν βροντερή απάντηση!