Η Κασσιανή επισκέπτεται ταν Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο θαύμα στο Μαύρο Ρόδο. Η ίδια τον ρωτάει πώς νιώθει για τη μεγάλη στιγμή και αν είναι έτοιμος να πάρει μέρος στο θαύμα που γίνεται για καλό σκοπό, όπως φροντίζει να του επισημάνει.

Αργότερα, ο Μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το θαύμα στη μονή, ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης, να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι, δεν γίνεται αποδεκτό. Λίγες μέρες αργότερα, η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει, αλλά η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και στο μοναστήρι!

Ο Σταυρίνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Γιάννα και με τη Φιλαρέτη, που τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις ευθύνες του και τη συνείδησή του. Η Γιάννα χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα λέγοντάς του ότι δεν τον αναγνωρίζει πια αφού πλέον έχει γίνει σαν τον Γιώργη ενώ απορεί πώς μπορεί να αποφάσισε να μπλέξει σε μία τέτοια πλεκτάνη σαν έναν κοινό υποκριτή και απατεώνα!

Από την άλλη η Φιλαρέτη του λέει ότι δεν το περίμενε ποτέ αυτό από αυτόν και νιώθει τόσο απογοητευμένη όσο και λυπημένη ενώ του τονίζει ότι ο Θεός θα τον κρίνει!

 

Μαύρο Ρόδο:  Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πανούργα η Πιπίτσα-Αυτό το σχέδιο στήνει!

Κατσουράνης: «Με ξένους διαιτητές βλέπουμε καλύτερο πρωτάθλημα» – Τι είπε για το οφσάιντ του Ολυμπιακού!

Survivor Twitter 27/2: Πιλίδης για νικητής; Τα social έδωσαν βροντερή απάντηση!