Δεν κατάφερε να προχωρήσει παραπάνω στη δεκάδα και το βράδυ της Παρασκευής είδαμε την αποχώρησή του από το MasterChef.

Ο Μάριος Λιόλιος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@Star όπου μίλησε για τη συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό, τους συμπαίκτες του κι όσα σκέφτηκε με την αποχώρησή του.
Όπως αποκάλυψε ήθελε να μην τα πάει καλά στη δοκιμασία αποχώρησης. «Δεν άντεχα άλλο, είχα φτάσει στα όρια μου… Με έπιανε ένα συναίσθημα να μη θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Καλύτερα να με άφηναν να κοιμάμαι στο στούντιο», είπε αρχικά. «Δεν είχε να κάνει με τη συμβίωση, είχε περάσει πολύς καιρός… ένιωθα κερδισμένος. Πήγα να μαγειρέψω να έχω ένα τίμιο αποτέλεσμα», είπε στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι είπε στα παιδιά πως θέλει να φύγει και να μη στεναχωρηθούν.

«Έκανα ένα φάουλ στο ζυμάρι του μπάο. Ήθελε ένα τέταρτο χτύπημα το οποίο δεν το έκανα ποτέ για να μη μου φουσκώσει ποτέ το ψωμάκι», αποκάλυψε ο Μάριος.
Σχολίασε και τη δήλωση του «Μπόμπαινα» ότι ο Μάριος δεν ήθελε να μαγειρέψει γιατί τους είχε σιχαθεί όλους. «Δεν τους είχα σιχαθεί όλους και ήθελα να φύγω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα από τα παιδιά στον διαγωνισμό», ξεκαθάρισε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Ταϊρίδης του είχε δηλώσει ότι αν δε μαγείρευε καλά, θα αποχωρούσε πριν από εκείνον για να τον αναγκάσει να μείνει.

MasterChef: Δείτε την αποχώρηση του Μάριου