Στο επεισόδιο του MasterChef 2022, στον τάκο βρέθηκαν ο Τζόναθαν, η Ελπίδα και η Καλλιόπη.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε Ομαδικές Δοκιμασίες, η Κόκκινη Ομάδα ηττήθηκε από την Μπλε στη νέα Ομαδική και τώρα ήρθε η πιο δύσκολη ώρα για τους παίκτες της: η ώρα της δημόσιας ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Ελπίδα, ως αρχηγός της ομάδας, όρισε τον εαυτό της πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, ενώ την ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Μάριος.

Ο Γιάννος έχει ακόμα την κάρτα ασυλίας στην κατοχή του και είναι και εκείνος ασφαλής από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Οι τρεις τους μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Μετά την ψηφοφορία, οι τρεις παίκτες που θα μονομαχήσουν μαγειρικά για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό είναι η Ελπίδα, ο Τζόναθαν και η Καλλιόπη.

Οι τρεις μάγειρες έβαλαν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τον καλεσμένο σεφ, Γιώργο Παπαδόπουλο με τις δυνατότητές τους στην ακριβή αντιγραφή πιάτου!

Το «Total buffalo» το πιάτο δηλαδή, που έπρεπε να αντιγράψουν είχε ιδιαίτερες τεχνικές και μαγειρικές δυσκολίες.
Ο Τζόναθαν ήταν ο παίκτης που κατάφερε να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη συνολικά βαθμολογία με 4 9άρια (36) και έτσι, διέφυγε τον κίνδυνο να αποχωρήσει.

MasterChef: Το άγχος «χτύπησε κόκκινο» για την Ελπίδα και την Καλλιόπη

Η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη για τις δύο φίλες. Με 29 βαθμούς, η Ελπίδα τελικά ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

«Πού πας και με αφήνεις μόνη;» είπε συγκινημένη η Καλλιόπη.

«Το ταξίδι στο MasterChef ήταν μαγικό, ανεπανάληπτο. Θα μου λείψουν όλοι. Είναι δύσκολο. Αξίζει πάρα πολύ το MasterChef. Ως πιθανή τετράδα είχα μια σίγουρη αλλά λείπει ο Γρηγόρης. Σίγουρα ο Γιάννος, ο Νικήτας και παίζω μεταξύ Πάνου, Μάριου και Βασίλη για την επόμενη θέση» είπε κλαίγοντας η Ελπίδα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελπίδας μετά την αποχώρησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)