Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα σήμερα με την εκπομπή «Γεια σου» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ούτως ή άλλως άριστη επαγγελματίας και το έχει αποδείξει μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση. Στη σημερινή πρεμιέρα ωστόσο το έχασε… λίγο αφού όταν είδε τον βιρτουόζο του κλαρίνου Γιώργο Μάγκα να μπαίνει παίζοντας το αγαπημένο μουσικό όργανο, είπε «όχι παιδιά κλαρίνο». Και γιατί τον φώναξες βρε Μαρία τον Μάγκα, πέραν του ότι ήθελες να αποδείξεις ότι είναι… ζωντανός; Κλαρίνο παίζει ο άνθρωπος! Δεν ήξερε να φέρει το πιάνο με την ουρά να παίξει τις τέσσερις εποχές του Βιβάλντι!

Η πρώην παρτενέρ του Φώτη Σεργουλόπουλου και πρώην κριτής του J2US, ενώ σχεδόν πάντα λόγω εμπειρίας, έχει μια αξιοζήλευτη «σκαλέτα» ή αν προτιμάτε οδηγό εκπομπής, στη σημερινή, μάλλον λόγω αλλαγής σταθμού, το έχασε λίγο.

Θεωρούμε ότι από αύριο θα επανέλθει και θα είναι η παλιά καλή Μαρία που παίζει το infotainment στα δάχτυλα της! Όμως, ως μάντεις κακών πάντα, τι έχει να μας προσφέρει τελικά μετά από τόσα χρόνια και αλλαγές ρόλων; Γιατί μην ξεχνάμε ότι η Μπακοδήμου έχει καιρό να πάρει τιμόνι παρουσίασης στα χέρια της.

Εντωμεταξύ απέναντί της έχει έναν ανταγωνισμό πολύ δυνατό που έχει δώσει τις εξετάσεις του. Είναι σε θέση να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια ζώνης; Διαθέτει το απαραίτητο πακέτο για να τα βάλει με τους απέναντι και να κρατήσει το κοινό;

Αν και πολύ νωρίς, ελπίζουμε από αύριο κιόλας, να «λυθεί» και να γίνει αυτό που ήταν πριν χρόνια στην παρουσίαση. Δύναμη!

Σημείωση: Στα μεγάλα ΣΥΝ το γεγονός ότι ευτυχώς δεν έβαλε κι εκείνη λευκά! Έλεος πια με την αγνότητα στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε βίντεο από την έναρξη της εκπομπής με την Μαρία Μπακοδήμου!
 

Όλες οι ειδήσεις

Γιατί ο Γιώργος Λιάγκας επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη κάνοντας σεξιστικό άθλιο χιούμορ;

Νέο επίδομα θέρμανσης: Ποιους αφορά και πότε θα δοθεί – Τρόποι για να ρίξετε το κόστος της θέρμανσης

Δημήτρης Μοθωναίος: Μετά την εξομολόγηση της κακοποίησης μου δέχτηκα 40.000 μηνύματα