Μάγισσα: Ποιος περιμένει τα ξόρκια της;
Οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» ετοιμάζουν την επόμενή τους σειρά, η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 στο δεύτερο μισό της σεζόν αλλά ήδη αναμένεται με πολύ μεγάλη αγωνία…

Το 1818, οι Έλληνες, έχοντας ήδη στην πλάτη τους αιώνες σκλαβιάς από τους Τούρκους, ετοιμάζουν τη μεγάλη Επανάσταση. Όμως στη Μάνη δύο οικογένειες δε δείχνουν την ίδια ομοψυχία, αντίθετα, αφήνουν μια βεντέτα χρόνων να γεμίζει τις καρδιές τους με μίσος και να Θεριεύει την αντιπαλότητά τους. Για να τους φέρουν κοντά ενόψει του μεγάλου αγώνα για τον οποίο ετοιμάζεται η χώρα, οι συγχωριανοί τους προτείνουν ένα γάμο μεταξύ των παιδιών τους.

Κι ο γάμος αυτός γίνεται και σύντομα γεννιέται ένα αγοράκι. Όμως, το αγοράκι αυτό χάνεται ξαφνικά μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννησή του. Τότε, η υπηρέτρια μιας εκ των οικογενειών αρχίζει να έχει οράματα και βλέπει πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Όλοι τρέχουν προς τα εκεί και δυστυχώς βρίσκουν το μωρό νεκρό. Αμέσως συλλαμβάνεται η υπηρέτρια με την κατηγορία ότι έπνιξε το βρέφος. Σύντομα βέβαια αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αφήνεται ελεύθερη. Όμως, τότε καλείται να αποδείξει κάτι άλλο: ότι δεν είναι μάγισσα… Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει στη Μάνη και όλα δείχνουν ότι Θα πρόκειται για μια μεγάλη και εξαιρετικά φιλόδοξη παραγωγή, αντάξια των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει η δημιουργική ομάδα μετά από τρία χρόνια επιτυχίας με τις «Μέλισσες». Μάλιστα, καθώς η ιστορία εξελίσσεται στη Μάνη, τα γυρίσματα γίνονται σε φυσικούς χώρους, ενώ για τις ανάγκες τηs σειράs Θα στηθεί ένα σκηνικό για να εξυπηρετεί τις λήψεις στον Πύργο όπου θα ζουν οι κεντρικοί χαρακτήρες.

Οι συντελεστές
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λευτέρης Χαρίτος
ΣΕΝΑΡΙΟ: Λευτέρης Χαρίτος
Συμμετέχουν: ‘Ελλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Αναστάσης Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, κ.ά.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Αρετή;

Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει – Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All-Star!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η βεντέτα τελειώνει με αίμα!