Θέλετε κι εσείς να μάθετε τι θα γίνει στη ζωή του Ορέστη στο Maestro που είναι ερωτευμένος σφόδρα με την Κλέλια ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους; Μαζί με εσάς και το αδηφάγο τηλεοπτικό κοινό που περιμένει την επιστροφή του στις οθόνες από τη συχνότητα του MEGA!

Από τη στιγμή που η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έριξε την περασμένη σεζόν αυλαία, το φανατικό του κοινό άρχισε εκτός από το να σκέφτεται τη συνέχειά της, να ψάχνει με απόγνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τα νέα γυρίσματα που να παραπέμπουν σε κάποια εξέλιξη. Όμως παρά τις προσπάθειές, δεν μπορούσε να βρει νέα στοιχεία. Οταν λοιπόν, πριν λίγο καιρό, ο δημιουργός της άρχισε να «ανεβάζει» στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram τις εικόνες από Παξούς και Κέρκυρα, όλα μπήκαν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Το κοινό ενθουσιάστηκε, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, ενώ πολλοί από τους πρωταγωνιστές άρχισαν να κάνουν λόγο για όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς.

Πρώτη και καλύτερη η Στεφανία Γουλιώτη (Αλεξάνδρα) που σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, τόνισε πως στη β ” σεζόν (ενημερωτικά σας λέμε πωs θα υπάρχει και γ” σεζόν), θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και το πως αυτές θα διαμορφωθούν μετά τον θάνατο του Χαράλαμπου. Η ηθοποιός τόνισε πως θα υπάρξουν ανατροπές σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

Maestro: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής