Το επίσημο podcast του Maestro του MEGA TV συνοδεύει την τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από την προβολή του κάθε επεισοδίου. Κάθε εβδομάδα ο δημιουργός της σειράςσυζητά με έναν από τους κεντρικούς ήρωες για το τι συνέβη πίσω από τις κάμερες. Μαζί τους ο Νίκος Πιτσιλαδής, Digital Manager του MEGA, ρωτά για τις αληθινές ιστορίες πίσω από κάθε σκηνή. Τι γίνεται πριν ακουστεί το “Πάμε”; Η σειρά Maestro προβάλλεται από την τηλεόραση του MEGA κάθε Πέμπτη στις 22:30 από τις 13 Οκτωβρίου. Το Maestro: The Official Podcast είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Maestro», όπου την υπογραφή του βάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Το MEGA ποντάρει πολλά πάνω στη σειρά και θέλει να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 και το trailer είναι ανατριχιαστικό.

Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς του Παπακαλιάτη έχουν ήδη γίνει γνωστές και η ιστορία θα εκτυλιχθεί σε εννιά επεισόδια.

Το κόστος της σειράς που υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες της εγχώριας διαφημιστικής αγοράς, είναι αδύνατο να καλυφθεί μόνο από τη διαφήμιση κι έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται στην πώληση της σειράς στο εξωτερικό.

Η υψηλή τηλεθέαση θα βοηθήσει να κλείσουν τα deals με μεγάλους παρόχους του εξωτερικού μεταξύ των οποίων και το netflix. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη νέα σειρά  υπάρχει ήδη συμφωνία προπώλησης του φορμάτ της σειράς σε ξένη εταιρεία που καλύπτει σχεδόν το 50% του κόστους παραγωγής της.

Maestro: Αυτό είναι το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Κλέλια τσακίζει την ψυχολογία του Θάνου

Αδιανόητο πόσους παίκτες έχει κάνει «δώρο» ο Ολυμπιακός!

Ειδικός φόρος τηλεόρασης σε Cosmote TV και NOVA…στο απυρόβλητο οι πλατφόρμες streaming