Ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμος να υποδεχθεί με δόξα και τιμή την παλιά γνωστή στον σταθμό του Αμαρουσίου, Φαίη Μαυραγάνη. Η πρώην πλέον δημοσιογράφος του OPEN επιστρέφει στο κανάλι που την ανέδειξε και μάλιστα μαζί με όλη την δημοσιογραφική της ομάδα. Ωστόσο το κλίμα που αφήνει στο κανάλι της Παιανίας δεν είναι και το ιδανικό αφού μάλλον ουδείς δεν περίμενε την παραπανω μετακίνηση.

Η Φαίη θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και αυτό δεν είναι άλλο από την πολύ πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου για να αποφευχθεί και η σύγκρουση-σε επίπεδο καναλιών- με τον σύζυγό της και δημοσιογράφο του ALPHA, Νίκο Μάνεση.

Το έδαφος μάλιστα είναι έτοιμο αφού η δημοσιογράφος θα καλύψει τη ζώνη που είχαν μέχρι τώρα οι «Πρωινοί τύποι» που δεν συνεχίζουν, έπειτα και από την αποχώρηση του Παναγιώτη Στάθη.

Η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή «Ο,τι συμβαίνει τώρα» κατάφερε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του ΟΡΕΝ να κερδίσει καταρχάς το προσωπικό της στοίχημα μέσα από έναν σταθμό σχετικά χαμηλής δυναμικής, και κατά δεύτερον να κατακτήσει την πρωτιά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.
Την προηγούμενη φορά κατά την οποία η Φαίη Μαυραγάνη είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1 ήταν την περίοδο 2000- 2011 ως συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων. Στο διάστημα αυτό και στην τριετία 2003- 2006 συμπαρουσίαζε την εκπομπή «Στούντιο με θέα» με τον Νίκο Μάνεση.

Μάλιστα αναφέρεται έντονα πως το κανάλι του Αμαρουσίου προετοιμάζει το έδαφος για την αντικατάσταση του Γιώργου Παπαδάκη τη μεθεπόμενη σεζόν, με τη Φαίη Μαυραγάνη σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας.

Γι’ αυτό και δεν αποκλείει η δημοσιογράφος που βρίσκεται στην πρωινή ενημέρωση να παρουσιάζει και τις Παρασκευές εκπομπή, ώστε οι ιθύνοντες να δουν πώς ανταποκρίνεται το τηλεοπτικό κοινό, ώστε όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσουν ολοκληρωτικά στις προβλεπόμενες αλλαγές.

Στο μεταξύ το κανάλι ανακοίνωσε και την αναβάθμιση του Νίκου Ρογκάκου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, ο Νίκος Ρογκάκος αναλαμβάνει επικεφαλής του Οικονομικού ρεπορτάζ του καναλιού και τονίζεται ότι η συνεργασία «θα είναι διευρυμένη και θα περιλαμβάνει σημαντικά εγχειρήματα του ενημερωτικού τομέα».