Η τηλεοπτική ενημέρωση οδηγείται από ανατροπή σε ανατροπή καθώς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ζυμώσεις για μετακινήσεις προσώπων. Στο κάδρο μπαίνει εκ νέου ο Δημήτρης Καμπουράκης που θα παραμείνει ενεργός στην τηλεόραση παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί για να πολιτευτεί και μάλιστα φέρεται να μετακινείται οε άλλο σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Καμπουράκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το OPEN και αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό του την προσεχή σεζόν. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θα επιστρέψει στην πολύ πρωινή ζώνη, στην οποία έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη (που μετακομίζει στον ΑΝΤΙ) τα Σαββατοκύριακα ή αν θα έχει Θέση στο καθημερινό πρόγραμμα.

Στην τελική ευθεία για το OPEN βρίσκεται και ο Παναγιώτης Στάθης, για να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη με παρτενέρ την Ευλαμπία Ρέβη. Η άφιξη του Δημήτρη Καμπουράκη ανακατεύει εκ νέου το μείγμα των προσώπων στο κανάλι του Κορωπίου καθώς εξετάζεται και το σενάριο να «χτιστεί» τηλεοπτικό δίδυμο Καμπουράκη-Στάθη στο καθημερινό πρόγραμμα. Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ είναι το δεύτερο πρόσωπο που αποχωρεί από το Φάληρο για το OPEN, καθώς την ίδια πορεία διαγράφει ο Νίκος Στραβελάκης ο οποίος εκφωνεί αυτό το σαββατοκύριακο το τελευταίο δελτίο  ειδήσεων στο κανάλι του Φαλήρου.Ο δημοσιογράφος θα μετακινηθεί άμεσα στο OPEN όπου θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση αρχές Αυγούστου εκφωνώντας τα καθημερινά δελτία κατά την περίοδο άδειας της Πόπης Τσαπανίδου.

Και ενώ δύο πρόσωπα αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ, ναυαγεί μία νέα άφιξη. Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκάκο ο οποίος είχε επαφές με το κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει τη ζώνη 10-13:00 του Σαββατοκύριακου μαζί με τον Γιάννη Πιτταρά αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στον ΑΝΤ1.

Άλλο ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί από άλλη συχνότητα είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου που αποχώρησε από την ΕΡΤ για τον ALPHA. Εκεί θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού μαζί με τους Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσέογλου. Για το φθινόπωρο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ομάδα του Νίκου Μάνεση.