Τι νέο και συναρπαστικό υπάρχει στον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας για το καλοκαίρι του 2022; Δες πώς θα ενσωματώσεις τις τάσεις για τη δική σου skncare ρουτίνα!

 

Boosters σώματος

Ενω ιστορικά, το καλοκαίρι ήταν η εποχή που ξεκινούσαμε να σκεφτόμαστε το δέρμα στα χέρια και στα πόδια μας, φέτος έγινε μια στροφή προς το να γίνει προτεραιότητα όλο το σώμα. Ειναι υπέροχο να βλέπεις περισσότερα ενεργά συστατικά να εισχωρούν στα προιόντα περιποίησης σώματος. Για παράδειγμα, οι κρέμες σώματος που παρασκευάζονται με ρετινοειδη θα βοηθησουν στα σημάδια γήρανσης και περιμένουμε οτι Θα δουμε περισσότερα με τη χρήση ενεργών συστατικών, όπως τα ΑΗΑ, οσο περνάει ο καιρός.

Καλοκαίρι: Δυνατές πούδρες

Οι φόρμουλες σκόνης, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να αναμειγνύονται με νερό, έχουν κερδίσει έδαφος στην περιποίηση και είναι απείρως ευκολότερες στη μεταφορά από τις αντίστοιχες υγρές μορφές. Πιστεύω ότι θα δούμε πολύ περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος από πούδρα και αφρό να βγαίνουν στην αγορά. ‘Οχι μόνο προσφέρουν έξυπνα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά πολλά από αυτά είναι και πιο φιλικά προς το περιβάλλον-κάτι που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε περισσότερο.

Προστάτεψε το δέρμα σου από την εμμηνόπαυση

Κατά την εμμηνόπαυση, το δέρμα γίνεται πολύ πιο ξηρό και το κολλαγόνο αρχίζει να εξαντλείται, επομένως η εύρεση της σωστής φροντίδας δέρματος που λειτουργεί για να ενυδατώνει και να καταπραΰνει είναι το κλειδί.’Οταν μπαίνεις στην εμμηνόπαυση τα οιστρογόνα -τα οποία βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σμήγματος στο δέρμα σου- μειώνονται, γι αυτό το δέρμα αρχίζει να ξηραίνεται έντονα. Μια τάση που αναμένεται να είναι τεράστια στον κόσμο της περιποίησης δέρματος το καλοκαίρι του 2022 είναι τα προϊόντα που απευθύνονται ειδικά στις δερματικές παθήσεις σε αυτό το κρίσιμο στάδιο της ζωής.