Το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ πρέπει να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας καθώς αυτή είναι διαρκώς εκτεθειμένη στον ήλιο, το νερό της θάλασσας και τους ρύπους. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να είστε όμορφη όλες τις ώρες της ημέρας!

Το primer πάει παντού. Οι επιθέσεις του περιβάλλοντοs και οι υψηλέs θερμοκρασίεs κάνουν πιο ορατούs τουs πόρουs, γι αυτό το Ρrimer είναι απαραίτητο για τέλεια επιδερμίδα και άψογο μακιγιάζ. Τοποθετήστε το πριν το μέικ απ σαs η το αντηλιακό και δείτε το δέρμα σσs να μεταμορφώνεται.

Προσοχή στο bronzer. Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίs την αγαπημένη μαs αυτή πούδρα, όμωs αν το παρακάνετε, απλά αλλοιώνετε τα χαρακτηριστικά σαs. Μια μικρή ποσότητα στα μήλα, ελαφρά στο κούτελο και ίσωs ελάχιστο κάτω από το οστό των ζυγωματικών, θα σαs δώσει την απαραίτητη ένταση. Προσοχή, εκτόε από τον ποσότητα, και στην απόχρωση.

• Πείτε όχι στα ματ κραγιόν. είναι σταθερά, είναι πλούσια σε χρώμα αλλά το καλοκαίρι το μακιγιάζ σαs δεν πρέπει να είναι στημένο». Βάλτε τα ματ κραγιόν σαs στο ψυγείο για να τα βρείτε ξανά το φθινόπωρο και προτιμήστε πιο ενυδατικέε φόρμουλες που θα κάνουν τα χείλη σαs να δείχνουν πιο φρέσκα και ζουμερά. Οι φρουτένιες αποχρώσεις ανάλογα με τον τύπο τηs επιδερμίδα, σαs- είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σαs συμβεί.

• Παίξτε με τα Χρώματα. Αν δεν βάλετε αυτή την εποχή μοβ αιλαινερ και πράσινη σκιά (όχι ταυτόχρονα), τότε ποια εποχή θα τα βάλετε: Παίξτε με τα χρώματα άφοβα αφού η εποχή είναι η ιδανική.

Δώστε χρώμα στα νύχια σαs, το μακιγιάζ, ακόμα και το ντύσιμο. Το καλοκαίρι άλλωστε όλα επιτρέπονται.

• Γυαλάδα με… μέτρο. Καθώs αυτή την εποχή οι περισσότερεs επιδερμίδεs ιδρώνουν και κατά συνέπεια γυαλίζουν, καλό είναι να μην το παρακάνετε με το highlighter. Με ένα πινέλο εφαρμόστε λίγο στα ζυγωματικά, ελαφριά στη μυτούλα και ίσωs λίγο πάνω από τα χείλη για να φαίνεται ακόμα καλύτερο το κραγιόν σαs και είστε έτοιμη!

• ΒΒ, η νέα σαs φίλα. κυρίωs τιε πρωινές, ώρεs, αντικαταστήστε το μέικ απ σαs με μια ανάλαφρη ΒΒ κρέμα με δείκτη προστασία, που Θα προσφέρει στο μακιγιάζ σαs μια πιο ελαφριά και φυσική όιμη.
• Ναι στα ξηρά έλαια. Είναι γνωστά ως dry oils. Ιδανικά για όλο το σώμα και τα μαλλιά. σαs ενυδατώνουν χωρίs να αφήνουν αίσθηση λιπαρότητα, και σαs τυλίγουν με ένα φίνο άρωμα που θα σαs συνοδεύει αρκετέ, ώρεs. Προτιμήστε τα κυρίωs μετά το ντου, που κάνετε γυρνώνταs από τη θάλασσα. Μην ξεχνάτε ότι τα ξηρά έλαια δεν αφήνουν σημάδια στα ρούχα. • Αγαπήστε το condίtίoner. το έχετε ανάγκη όσο ποτέ για την ενυδάτωση των μαλλιών σαs και τον έλεγχο του φριζαρίσματοε. Απλώστε μια μικρή ποσότητα conditioner στα μαλλιά σαs πριν μπείτε στη θάλασσα ή στην πι-σίνα, για να τα προστατέψετε από την ξηρότητα που προκαλούν το αλάτι Τη, θάλασσα, και το χλώριο τηs πισίνα,. Οταν γυρίσετε στο σπίτι ή το δωμάτιο, ξεβγάλετε και λούστε κανονικά τα μαλλιά σαs.