Μακιγιάζ: Απλές συμβουλές για όλες! Πώς θα βάλεις κονσίλερ χωρίς να φανούν οι λεπτές γραμμές; Θες να βάλεις άι λάινερ αλλά τρέμει το χέρι σου; Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές και σίγουρα θα βρεις κάτι χρήσιμο!

Μακιγιάζ


1. Για να μην μπει το κονσίλερ μέσα στις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, παίρνω με το δάχτυλο λίγη κρέμα ματιών. Την περνάω πάνω από το κονσίλερ και ταμπονάρω στο ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια. Είναι σαν να μη έχετε φορέσει μακιγιάζ στο σημείο!

2. Δεν έχω καθόλου σταθερά χέρια, όμως μου αρέσει να φοράω αϊ-λάινερ. Έτσι, αντί να χρησιμοποιήσω τη λεπτή μύτη, απλώς ακουμπάω την πιο χοντρή βάση του πινέλου πάνω στο μάτι. Αυτό το επαναλαμβάνω 3-4 φορές, μέχρι να γίνει η γραμμή.

3. Αν τα μολύβια των ματιών και των χειλιών που χρησιμοποιώ είναι πολύ μαλακά, τα βάζω στο ψυγείο. Τα αφήνω για περίπου μία ώρα πριν τα ξύσω. Έτσι, δεν κινδυνεύει να σπάσει η μύτη τους.

4. Όταν βάζω ρουζ, στριφογυρίζω το πινέλο σε μικρούς κύκλους από τα ζυγωματικά μέχρι τις ρίζες των μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

5. Αν δεν έχω το κατάλληλο μολύβι χειλιών, χρησιμοποιώ ως βάση του κραγιόν μια σκιά που ταιριάζει. Διαρκεί και μου αρέσει το ματ φινίρισμα.

11. «Όταν θέλω πλούσιες βλεφαρίδες χωρίς υπερβολές, βάζω στο πάνω βλέφαρο τις ψεύτικες βλεφαρίδες που προορίζονται για το κάτω. Έτσι, φαίνονται πιο πυκνές, αλλά όχι πιο μακριές».

12. «Επειδή δεν πετυχαίνω καλά το smokey μακιγιάζ ματιών –πάντα φαίνεται ψεύτικο–, βάζω πρώτα λίγη ενυδατική κρέμα στην περιοχή. Έτσι, το μολύβι “σβήνει” φυσικά από μόνο του».