Η Υπατία έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Χάρι στη σειρά Η Παραλία κι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στην οικογένειά της. Συγκεκριμένα, ο Διονύσης συνειδητοποιώντας ότι η Υπατία περνάει περισσότερο χρόνο τελευταία με τον Χάρι, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε αυτή τη νέα φιλία.

Της λέει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό μιας και είναι αρραβωνιασμένη και σε λίγο καιρό θα παντρευτεί. Φυσικά η Υπατία αντιδρά όταν λέει τον Χάρι «άπλυτο». Του απαντά λέγοντας πως δεν κάνει κάτι κακό απλά βοηθάνε κόσμο!

Και κάπως έτσι αρχίζουν να δημιουργούνται οι πρώτες εντάσεις στη σχέση πατέρα και κόρης. Ο Διονύσης είναι οργισμένος και απογοητευμένος με την Υπατία, όπου μέσα από μια ειλικρινή συνομιλία τους αποκαλύπτονται βαθιές αλήθειες.

Η αλήθεια είναι ότι η Υπατία έχει γοητευτεί από τον Χάρι και απολαμβάνει όλο και πιο πολύ την παρέα του, αρχίζοντας να έχει έντονα συναισθήματα. Κάποια στιγμή όμως τα πράγματα ξεφεύγουν και η Υπατία με τον Χάρι εξωτερικεύουν το πάθος τους. Μόνο που δεν είναι μόνοι. Την ώρα που ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά, τους βλέπει η γιαγιά Νικολίνα και ο Διονύσης. Η κατάσταση ξεφεύγει και γίνεται τεράστια φασαρία. Τόσο η Νικολίνα όσο και ο Διονύσης, έξαλλοι με την Υπατία, απαιτούν να σηκωθεί και να φύγει από το χωριό και να γυρίσει στον Γιώργο.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Δύο οικογένειες ζουν έναν εφιάλτη-Θύματα μίσους ο Γρηγόρης και η Ιουλία

Ο Max Verstappen παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ αν…

Οι Πανθέοι: Αυτή η δολοφονία αναστατώνει την οικογένεια-Ποιος φοβάται τον νεκρό;